POSLE DVE NEDELJE KUPILI KUĆU, A ZA 9 MESECI DOBILI 3 BEBE: Ovaj par nije gubio vreme nakon upoznavanja!
Rejčel i Pedi, Foto: Facebook printscreen

rekorderi

POSLE DVE NEDELJE KUPILI KUĆU, A ZA 9 MESECI DOBILI 3 BEBE: Ovaj par nije gubio vreme nakon upoznavanja!

Rejčel priznaje da su je mnogi upozoravali da ide previše brzo

Objavljeno:

Žena koja je pronašla svoju simpatiju iz srednje škole na Fejsbuku posle više godina, započela je romansu sa njim i oborila sve rekorde u osnivanju porodice.

Rejčel Kirkvud je svoju simpatiju Pedija videla još u srednjoj školi u Mančesteru, i iako joj se dopao, bila je previše stidljiva da priča sa njim.

A onda mu je u aprilu 2015. poslala poruku na Fejsbuk, nakon što je pronašla njegov profil. Imala je tada 34, a on 35 godina.

Sledeće nedelje su se upoznali, a samo dve nedelje kasnije su kupili kuću, u julu su se verili, a u decembru i venčali.

U septembru 2016 Rejčel je rodila ćerku Moli, a onda je samo mesec dana kasnije ponovo zatrudnela - i kasnije rodila blizance Niala i Luka.

Posle blizanaca, rodila je još jednu ćerku - pa sada žive sa šestoro dece, uključujući i jedno dete i prethodnog braka.

Rejčel priznaje da su je mnogi upozoravali da ide previše brzo, ali da je bila uverena da je "Pedi onaj pravi". Iako zaljubljena u njega u školi, nikada nije načinila prvi korak. Životni putevi su im se razdvojili, pa je ona dve godine živela na Novom Zelandu i dobila sina Olivera.

Ali nije zaboravila Pedija.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Volim Pedija od kad sam ga videla u školi, i to se nije promenilo posle toliko godina. Kada znate da je nešto pravo, nemojte ga puštati - kaže ona.

Skupila je hrabrosti da mu se obrati na Fejsbuku, kada je našla njegov profil. Uskoro su počeli da pričaju svakog dana, i on ju je pozvao na sastanak.

Nakon toga, usledila je prosidba u Parizu, venčanje i deca.

- Znam da nismo konvencionalni, ali ne bih promenila ništa što smo uradili. Pedi i ja smo kao tinejdžeri, još uvek smo zaljubljeni kao prvog dana - kaže ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.