PAS JE SVOJIM TELOM ZAŠTITIO VLASNIKA OD POVREDE: Čovek se srušio, a životinja nije htela da se ODVOJI OD NJEGA!
Foto: Printscreen/Facebook

Mi ne zaslužujemo ta bića

PAS JE SVOJIM TELOM ZAŠTITIO VLASNIKA OD POVREDE: Čovek se srušio, a životinja nije htela da se ODVOJI OD NJEGA!

Ljudi su ga pokušavali odvući od vlasnika i umiriti ga, ali pas je bio izvan sebe

Objavljeno:

Na Božić jedan je gospodin šetao sa svojim psom, kad je nekako pao na ulici i povredio se. Dovoljno ozbiljno da po njega dođe hitna. Dok je tako ležao na podu njegov pas se nije odvajao od njega i tako je nastalo ovaj snimak koji nam još jednom pokazuje neverovatnu ljubav koju su ta bića sposobna dati.

U videu vidimo radnike hitne pomoći kako smeštaju čoveka na nosila, kako bi ga mogli prebaciti u vozilo. Pritom psa, kojeg su nekako u jednom trenutku uspeli odvojiti od njega, drži jedan od prolaznika, navodno sused, i pokušava ga umiriti. Ali potpuno neuspešno.

Naime, pas je u neviđenoj panici, nije mu jasno što rade njegovom vlasniku. Silom se pokušava probiti do njega, laje, tuli i vuče. U jednom trenutku se uspeva istrgnuti iz ruku suseda i otrčati nazad do svog čoveka kojeg potom pokušava zaštititi svojim telom. Doslovno se penje i legne na njega, a na suseda koji ga želi udaljiti reži i preti ugrizom.

VLASNIK GA JE UMIRIVAO

Nakon nekoliko trenutaka maženja s vlasnikom, koji leži nepomično ali ga pokušava umiriti češkanjem, pas napokon dopušta da ga maknu kako bi čovek mogao u bolnicu.

“Krenuo sam na božićni ručak kod sestre kada sam vidio hitnu pred zgradom. Na podu je bio čovek koji je pao i povredio se, a njegov pas nije dao da mu pomognu, želio ga je zaštititi”, ispričao je čovek koji je ustupio video ViralHogu. Ne znamo kakvo je čovekovo zdravstveno stanje danas, ali stvarno se nadamo da je ponovno sa svojim predivnim psom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegram.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.