UČENICA BESNO GURNULA STO NA NJU! Zbog svoje šokantne reakcije, profesorka je dobila OTKAZ! (VIDEO)
Svađa profesorke i učenice završila se nasilno, Foto: Youtube printscreen

skandal u školi

UČENICA BESNO GURNULA STO NA NJU! Zbog svoje šokantne reakcije, profesorka je dobila OTKAZ! (VIDEO)

Na snimku se čuje kako se profesorka sa 16-godišnjom učenicom svađa zbog telefona i knjige

Objavljeno:

Snimak incidenta u jednoj afričkoj školi podelio je javnost.

Video je nastao u učionici Srednje škole za devojke Sans Souci u Kejp Taunu u Južnoafričkoj Republici, a na njemu se vidi svađa između učenice i profesorke koja završava šamarom.

Na snimku se čuje kako se profesorka sa 16-godišnjom učenicom svađa zbog telefona i knjige. U jednom joj trenutku uzima telefon iz ruku na što joj učenica nešto odgovara na afričkom.

Psuješ li mi to? Pričaš drugačijim jezikom na mom času – galamila je profesorka na učenicu rekavši joj da napusti učionicu.

Učenica se u jednom trenutku ustala i gurnula sto na profesorku na šta ju je ova ošamarila. I profesorka i učenica su nakon incidenta suspendovane, a snimak je podelio javnost.

– Učenici je lepo rekla da napusti učionicu. Da je to odmah učinila, do ovoga ne bi došlo – jedan je od brojnih komentara.

– Incident u školi je čisti primer šta se dogodi kada vas ljutnja preuzme. Ova situacija mogla je se izbegne da se sledila prava disciplinska procedura – drugi je komentar.

Nakon incidenta brojni su učenici protestirali i tražili otkaz za profesorku, ali druga strana ju je podržala i bori se da ostane na poslu, a da se učenicu izbaci iz škole.

Oglasila se i majka učenice koja je 'zaradila' šamar.

– Osećam se frustrirano kao što bi se svaka majka osećala. Tužna sam i razočarana. Istraga je u toku. Ne smeju da je izbace iz škole. Plaćala sam hiljade na godinu kako bi išla u školu, moraju ju da je vrate – rekla je ona, prenosi The South African.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.