OBUKLA SE KAO ZA NOĆNI KLUB, PA OTIŠLA NA SEDNICU: Ova guvernerka je šampionka modnih izbora! (FOTO)
Ana Paula da Silva, Foto: Facebook /DeputadaPaulinha

ana paula da silva

OBUKLA SE KAO ZA NOĆNI KLUB, PA OTIŠLA NA SEDNICU: Ova guvernerka je šampionka modnih izbora! (FOTO)

Njeni politički i društveni stavovi nisu toliko izazvali pažnju javnosti, koliko izbor toalete popularne Paulinje

Objavljeno:

Ana Paula da Silva, bivša guvernerka okruga Bombinjas u brazilskoj državi Santa Katarini, privukla je pažnju javnosti tokom sednice skupštine tog regiona. Njeni politički i društveni stavovi nisu toliko izazvali pažnju javnosti, koliko izbor toalete popularne Paulinje, pošto se na zasedanju pojavila u crvenoj haljini sa, malo je reći, dubokim dekolteom. Naime, Da Silva je na društvenim mrežama objavila fotografiju na sednici, uz opis da je "vreme za rad", što je izazvalo salvu reakcija.

Tako je jedan korisnik društvenih mreža prokomentarisao da "očekuje da će poslanica pokazati svoje sposobnosti bez skidanja". Drugi se, pak, zapitao da li je lokalna političarka "predstavnica prostitutki".

Silva na sednici
Silva na sednici foto: Facebook /DeputadaPaulinha

U intervjuu za tamošnje medije, Paulina je rekla da neće da se krije kako bi se dodvorila bilo kome i priznaje da nije očekivala toliko komentara na tu temu. Skupština Santa Katarine se u međuvremenu oglasila saopštenjem i navela da njena odeća nije prekršila kodeks oblačenja, kao i da nije ugrozila dostojanstvo te ustanove.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.