NEKADA JE BILA SLAVNA MANEKENKA, A DANAS SPAVA NA ULICI: Zarađivala je milione, a onda je upoznala pogrešnog čoveka
Nastasija nekad i sad, Foto: Facebook printscreen

propast lepotice

NEKADA JE BILA SLAVNA MANEKENKA, A DANAS SPAVA NA ULICI: Zarađivala je milione, a onda je upoznala pogrešnog čoveka

Ponekad spava na sofama prijatelja, a kako ne želi da im bude na teretu, češće odlazi u predvorja banaka...

Objavljeno:

Kao dvadesetogodišnjakinja Nastasija Urbano je '80-ih bila jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki, a danas živi u bedi.

- Želim da živim, a ne samo preživljavam. Umorna sam od preživljavanja i traženja novca - ispričala je Urbano (57) za Daily Mail.

Pozirajući za naslovnicu Voguea, stekla je svetski ugled koji joj je omogućio da radi i po Evropi i po Americi.

- Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara u godini dana, a radila sam samo 20 dana te godine, u tri ili četiri navrata - ispričala je manekenka.

Iako je nekada bila slavna, danas je beskućnica. Kaže da joj se život promenio nakon što je upoznala muškarca koji joj je postao suprug i s kojim je dobila decu.

- Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odećom na sebi - ispričala je Urbano.

Dodala je kako su jedina dobra stvar iz odnosa s mužem njena deca, dok je sve ostalo bilo užasno.

- Sve je platio mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena - priseća se Nastasija svoje lakovernosti.

Nakon razočarenja obolela je od depresije, a kaže kako ju je niz stanodavaca izbacio iz stana jer nije mogla da plati stanarinu. Ponekad spava na sofama prijatelja, a kako ne želi da im bude na teretu, češće odlazi u predvorja banaka u kojim automatizovana vrata korisnicima omogućuju pristup bankomatima.

- Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, kako bi se ponosili mnome - priča Urbano.

Nastasija je svoju modnu karijeru započela u Barseloni, da bi kasnije, kao model za vrhunske brendove, radila za Revlon i Yves Saint Laurent. Nakon što je čula za njenu trenutnu situaciju, grupa bivših kolega odlučila je da učini sve što može kako bi joj pomogla da se 'digne na noge'.

Bivša manekenka Rut Šuler kaže da je ostala šokirana kad je videla kako joj živi nekada uspešna kolegica.

- Niko to nije očekivao. Nas su tretirale kao princeze, a nju kao boginu. Nije ovo zaslužila - ispričala je Šuler, koja se Nastasije priseća kao introveretne, vrlo lepe i velikodušne osobe.

- Čim razgovaramo s njom i saznamo kako je i što joj treba, pomoći ćemo joj. Pridružuje nam se sve više kolega sa željom da joj pomogne - ispričala je Rut.

Nastasijin bivši kolega Hernando Herera uveren je da Urbano može još puno dati svetu mode.

- Tražim fotografe i agencije kako bi Nastasija mogla ponovno da radi i normalno da živi. Žao mi je što pre nisam saznao za celu situaciju - ispričao je Herera.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.