NA AUTOMOBILU JE NAŠLA PORUKU UDVARANJA: Kada je saznala ko je muškarac iza nje, prošla ju je JEZA! (FOTO)
Alisa je otkrila nešto jezivo, Foto: Facebook printscreen

upozorila žene

NA AUTOMOBILU JE NAŠLA PORUKU UDVARANJA: Kada je saznala ko je muškarac iza nje, prošla ju je JEZA! (FOTO)

Alisa je bila polaskana i javila se autoru poruke iz znatiželje

Objavljeno:

Devojka koja je pronašla laskavu poruku na automobilu ostala je u šoku nakon što je otkrila da je muškarac osuđivani seksualni prestupnik.

Alisa Rahter iz Jute prošli mesec s prijateljicom se vratila do vozila nakon šopinga i pronašla poruku od misterioznog muškarca, potpisanog kao Kris.

Kris je žene opisao kao predivne pa im se izvinio navevši kako obično ne ostavlja poruke, ali ovaj put nije mogao da se suzdrži.

- Popravile ste mi dan i dale razloga da živim. Molim vas nemojte se uvrediti, ova mala poruka bi trebalo da bude slatka i zabavna - piše u poruci, između ostalog.

Žene je opisao "ludački lepe" i "zapanjujuće prekrasne", pre nego je ostavio broj telefona i pitao ih hoće li biti prijatelji.

Alisa je bila polaskana i javila se autoru poruke iz znatiželje.

- Lol, ostavio si nam poruku. Slika? - poslala mu je u poruci, na koju je odmah odgovorio.

- Pa, malo sam nervozan. Atraktivan sam, ali vi ste jebeno neverovatne. Obe ste izvan moje lige, lol - napisao je, prenosi Daily Star.

- Iskreno, nisam mislio da ćeš se javiti - dodao je ali Alisa se uskoro našla bombardovana porukama koje su postajala sve sugestivnije. Tad je postala sumnjičava i počela je malo da kopa o njemu.

Ona kaže da se "Kris" zapravo zove Leland Kristofer Bovers, ima 39 godina i registrovani je seksualni prestupnik. Na Fejsbuku Alisa ga je opisala kao opasnog i jezivog.

- U porukama možete videti koliko je nametljiv. Reći će vam ono što misli da želite da čujete, ali i imati neprikladne seksualne komentare, iako se nikad nismo, niti ćemo se ikad upoznati. Uhapšen je zbog nasilnog seksualnog zlostavljanja, između ostalog. Nemojte razgovarati s tim muškarcem - napisala je, a nakon njene objave ubrzo se javilo najmanje 7 drugih žena koje tvrde da su dobile slične poruke od istog muškarca.

- Čini se kako vas je puno dobilo poruku na automobilu od ovog muškarca. Sve je prijavljeno policiji - zaključila je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.