HITLER JE OVU SVOJU FOTOGRAFIJU ZABRANIO, a kada je vidite, shvatićete ZAŠTO!
Hitler u kratkim pantalonama!, Foto: Printscreen

neverovatno

HITLER JE OVU SVOJU FOTOGRAFIJU ZABRANIO, a kada je vidite, shvatićete ZAŠTO!

Firer je jako pazio na utisak koji ostavlja među svojim pristalicama i zbog toga je strogo kontrolisao sve što o njemu izlazi u javnost

Objavljeno:

U to vreme jako je pazio na svoj izgled i na utisak koji ostavlja u javnosti, pa je tako tokom 30-ih godina prošlog veka Hitler zabranio puno svojih fotografija jer je smatrao kako su "ispod njegovog dostojanstva".

Neke od tih fotografija ipak su završile u javnosti i to zahvaljujući savezničkom vojniku Alfu Robinsonu koji je u jednoj srušenoj kući u Nemačkoj pronašao pocepanu knjigu bez korica.

Odučio ju je dodati u svoju kolekciju nacističkih relikvija. Bila je to knjiga, zapravo propagandistički nacistički fanzin nazvan Deutschland Erwache (Nemačka se budi) autora Baldura von Schiracha, napisanu 1930-ih. U knjizi je prikazano nekoliko njegovih fotografija s decom i komentarima poput: Mladi ga vole. Deca mu se pokušavaju približiti kako bi mu mogli pokloniti cveće.

Autor nije bio tako poetičan kada je trebao opisati fotografiju Hitlera u kratkim pantalonama, pa je samo jednostavno ispod nje napisao "U kratkim pantalonama".

Hitler u kratkim pantalonama!
Hitler u kratkim pantalonama!foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

PAO SA KROVA DOK JE ČISTIO SNEG! Jeziv pad radnika sa 10 metara visine! Pukom srećom, OSTAO ŽIV!

(Espreso.co.rs / Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.