OTIŠAO JE ČAK U RIM NA SASTANAK NA SLEPO: Devojka je bila prava LEPOTICA, ali onda je usledio neočekivan rasplet
Sastali se na slepo u Rimu, Foto: Youtube printscreen

zanimljiva emisija

OTIŠAO JE ČAK U RIM NA SASTANAK NA SLEPO: Devojka je bila prava LEPOTICA, ali onda je usledio neočekivan rasplet

Met je pred kamerama rekao kako je Sara toliko lepa i da je opčinjen njenom pojavom toliko da bi mogao sav novac koje je ikada zaradio

Objavljeno:

Upoznavanje partnera putem aplikacija za onlajn upoznavanje može ponekad dovesti do neprijatnih ili smešnih situacija.

Jedna od takvih mogla bi biti i ona Meta Dajera koji je na vrlo neobičan način upoznao Saru De Vries.

Met Dajer našao se u neobičnoj situaciji kada su prijatelji odlučili da mu "nameste" devojku, ali njegovi su prijatelji sve držali u strogoj tajnosti tako da Met nije ni znao što mu se sprema.

Metov prijatelj Amar Kandil, inače iz Los Anđelesa, jedno je popodne u Parizu pregledavao profile devojaka na Tinderu. Naišao je na Saru i shvatio da je ona po svemu opisanom, savršena za njegovog prijatelja Meta.

Pronašao je njen Instagram profil i poslao joj je poruku s upitom da li se surela s njegovim prijateljem na dejtu na "slepo". U to je vreme Sara De Vries bila na studentskoj razmeni u trajanju od šest meseci u tom "gradu ljubavi".

Pristala je da otputuje u Rim na dejt na slepo kako bi upoznala Meta. Amar je uz pomoć ekipe Yes Theory, televizijskog showa koji organizuje sastanke na slepo i prati svaki korak partnera koji se upoznaju pred TV kamerama, organizovao dejt i, iako su leteli istim avionom, planirano je da se par upozna tek na aerodromu.

Sara je ranije od Meta zatražila punjač za telefon pa je on itekako bio iznenađen kada mu je ona prišla kasnije na aerdromu i predstavila se kao njegova "tajna devojka" s kojom ima sastanak na slepo.

Met je pred kamerama rekao kako je Sara toliko lepa i da je opčinjen njenom pojavom toliko da bi mogao sav novac koje je ikada zaradio, da potroši na tu jednu noć s njom. Isplanirao je obilazak Rima sa Sarom na vespi i romantičnu večeru.

Bilo je to pre godinu dana kada je njihova priča postala pravi hit na internetu. Ali, kako je završila, ono je što su mnogi hteli da znaju. Par je održavao odnos neko vreme, no onda su se razišli jer je Sara dobila stipendiju i odlučila je ostati da studira u Rimu.

Met i Sara su karijere stavili na prvo mesto pa je svatko otišao svojim putem, a Sara je danas u vezi s nekim drugim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.