NAKON STRAVIČNE NESREĆE JE PALA U KOMU: Dve godine kasnije se događa nešto NEZAMISLIVO! (VIDEO)
Bila 5 dana u komi, Foto: Printscreen/youtube

neverovatan preokret

NAKON STRAVIČNE NESREĆE JE PALA U KOMU: Dve godine kasnije se događa nešto NEZAMISLIVO! (VIDEO)

Sve je počelo 2012. godine kad se Liz igrala s psom na balkonu..

Objavljeno:

Često jedna nesreća prati drugu. Ove reči dobijaju potpuno novo značenje kada su lične sudbine u pitanju. Takav je slučaj i s Liz Mičel – ono što je ona u kratkom vremenu proživela prelazi sve granice zamislivog. Mnogi bi davno odustali, ali ova žena je drugačija, jedinstvena!

Sve je počelo 2012. godine kad se Liz igrala s psom na balkonu. U jednom trenutku je ograda pukla, a ona je pala s 5 metara visine i slomila vrat.

Pet dana je provela u komi, a kad se probudila bila je nepokretna. Jedna osoba nije mrdala s njene strane tokom tog teškog vremena – Brajan, njen tadašnji momak.

Jednog dana je dobio poziv iz bolnice i rekli su mu da Liz ima bolove u nogama. Kad je došao tamo, doživeo je trenutak koji neće nikada zaboraviti. Liz je počela da mrda noge!

Od tada je bila sve hrabrija, naporno je vežbala i napredovala svakog dana. Dve godine nakon strašne nesreće je ispunila svoj san – hodala je na svom venčanju!

BONUS VIDEO: VAŽNO MI JE DA RADIM ONO ŠTO VOLIM, NEGO DA BUDEM BOGATA: Jelena (17) je najbolja mlada matematičarka Evrope!

(Espreso.co.rs / Infogriz.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.