NAJOPASNIJA I NAJSMRTONOSNIJA BORILAČKA VEŠTINA: Specijalne jedinice svuda u svetu koriste ovu tehniku! (VIDEO)
U sred borbe, Foto: Printscreen/youtube

kontakt borba

NAJOPASNIJA I NAJSMRTONOSNIJA BORILAČKA VEŠTINA: Specijalne jedinice svuda u svetu koriste ovu tehniku! (VIDEO)

Ako ne znate o kojoj borilačkoj veštini je reč, ubrzo ćete saznati…

Objavljeno:

Iako danas postoji veliki broj popularnih vežbi koje možete naučiti, za jednu se većina slaže da je definitivno najopasnija i najsmrtonosnija. Ne, to nisu džudo i karate, to je KRAV MAGA.

Krav maga u prevodu znači kontakt borba i to je metoda samoodbrane koje je razvijena u Izraelu. Krav maga je kombinacija aikidoa, džudoa, boksa i rvanja i kombinuje sve korisne aspekte ovih borilačkih veština.

Ova veština je postala popularna jer se fokusira na realnu odbranu, koja vam zaista može pomoći u stvarnosti. Uz pomoć nje se uspešno možete odbraniti od napadača koji ima nož, pa čak i pištolj. Pored odbrane uspećete i da napadača ozbiljno povredite i neutrališete. Za razliku od drugih borilačkih veština, krav maga se fokusira na brutalno i bolno onesposobljavanje protivnika, pa je većina udaraca ove borilačke veštine napravljeno da ubije i ozbiljno povredi.

Krav maga se pokazala kao sjajna borilačka veština koja je vrlo efektna i koja može da vam spasi život. Dokaz za to je činjenica da veliki broj specijalnih jedinica širom sveta koristi ovu borilačku veštinu kako bi onesposobile svoje neprijatelje. Izraelske specijalne jedinice najviše primenjuju ovu tehniku i ne žele da je menjaju, jer ova tehnika postiže rezultate.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Aleksandar Nećak

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.