BIO JE OSTAVLJEN DA UMRE I HRANIO SE ĐUBRETOM: A pogledajte kako danas izgleda dečak čija je slika obišla svet!
Pogledajte neverovatnu transformaciju, Foto: Printscreen/Facebook

neverovatan čin

BIO JE OSTAVLJEN DA UMRE I HRANIO SE ĐUBRETOM: A pogledajte kako danas izgleda dečak čija je slika obišla svet!

Anja vodi sirotište za takozvanu veštičju decu u Nigeriji

Objavljeno: 02.02.2019. 15:03h
  • 403

Dankinja Anja, volonterka koja živi u Africi, pronašla je dečaka kako skroz go luta ulicama, a kada je pronađen, bio je izuzetno mršav i pun parazita jer je osam meseci živeo od ostataka hrane koju su mu ljudi bacali.

Kad ga je našla, dala mu je da jede, pije, zamotala ga u ćebe i odvela u bolnicu. Dva dana nakon što je na internetu potražila pomoć, iz čitavog sveta je primila donacije u vrednosti od 1,8 miliona evra.

Anja vodi sirotište za takozvanu veštičju decu u Nigeriji. U nekim afričkim plemenima i danas se veruje da su neka deca najveći krivci za siromaštvo u porodici, pa ih označavaju nepodobnim i izbacuju iz društva.

Posle spasavanja Houpa, Anja svake godine rekreira fotografiju snimljenu prilikom pronalaska dečaka - kada mu je dala keks i vodu iz flašice, a takvu sliku je objavila i ove godine tačno na godišnjicu kako bi se videlo koliko je napredovao.

Anja je na kraju poručila Hopiju, kako ga zove: "Ovo je poslednji put da se ovako slikamo. Znam da to voliš, ali već si pokazao svetu da si šampion. Više ti ne treba moja zaštita. Snažan si i znam da ćeš uskoro pokoriti svet, navijam za tebe do kraja".

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs / Kurir.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media