Devojka je pronašla PORNIĆ na VHS kaseti, a kada ga je pustila usledio je NEVIĐENI ŠOK! ZGRANULA SE ŽIVA
Kada je pogledala snimak, šokirala se!, Foto: Printscreen Youtube

ŠOKANTNO!

Devojka je pronašla PORNIĆ na VHS kaseti, a kada ga je pustila usledio je NEVIĐENI ŠOK! ZGRANULA SE ŽIVA

Neimenovana devojka otkrila je da je kao tinejdžerka u jeku puberteta volela da njuška po sobi svojih roditelja, kao i da je jednom prilikom pronašla VHS kasetu na dnu ormana u njihovoj sobi...

Objavljeno: 30.01.2019. 19:18h
  • 1

Mladalačku znatiželju ponekada je bolje zaustaviti na ideji, jer ako krenemo da istražujemo ono što nas kopka, možemo poput jedne devojke doživeti traumu za čitav život.

Neimenovana devojka otkrila je da je kao tinejdžerka u jeku puberteta volela da njuška po sobi svojih roditelja, kao i da je jednom prilikom pronašla VHS kasetu na dnu ormana u njihovoj sobi.

Kako je izjavila za jedan ženski časopis, kasetu je nakon toga ubacila u videorekorder. Ispostavilo se da je na kaseti snimljen film za odrasle.

- Bilo je mračno pa su se u početku videle samo silueta ljudi, ali kada su počeli da se ljube, sve se unormalilo. Ne baš previše vruće, ali ok. Zatim je muškarac skočio na ženu i tu je počeo seksualni odnos. Bio je to najmanje senzualan pornić koji sam gledala i iako nisam imala puno toga za poređenje, bila sam poprilično sigurna da je reč o amaterskom snimku – rekla je ona, dodajući da je ubrzo nakon toga usledio šok.

- Kad je muškarac ustao, odmah sam ga prepoznala. Bio je to moj otac. Nikad nisam trčala toliko brzo da zaustavim video. Ali trajalo je zauvek, noge su mi bile kao od želea, a videorekorder je bio toliko daleko. Vrištala sam "ne" i nekako sam jedva uspela da dođem do dugmeta stop. Ali šteta je već bila napravljena. Moj život je bio gotov - izjavila je ona.

Ipak, posle toliko godina ona na čitavu tu situaciju konačno gleda sa smeškom, iako, kako je rekla, mesecima posle toga nije mogla da pogleda roditelje u oči.

BONUS VIDEO:

Lideri transformacije drustva!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media