AJMO SELJAČINE, KAZAĆU TRAMPU DA VAS DEPORTUJE! Razmaženi bogataš (24) ponižavao RADNIKE na sraman način! (FOTO)
Tejlor Goldblat, Foto: Youtube printscreen

ODVRATNO

AJMO SELJAČINE, KAZAĆU TRAMPU DA VAS DEPORTUJE! Razmaženi bogataš (24) ponižavao RADNIKE na sraman način! (FOTO)

Goldblat se, inače, redovno na internetu hvali svojim bogatstvom i luksuzom u kojem uživa

Objavljeno:

Korisnici društvenih mreža pobesneli su na modnog blogera Tejlora Goldblata nakon što je na Instagram storiju objavio fotke meksičkih radnika na kojima ih je vrieđao i ismejavao.

- Zaboravio sam koji je Huan, a koji Hose jer izgledaju isto. Zanima me jesu li se popeli preko zida ili kopali ispod njega. Bez obzira na to, mogu celi njihov život kupiti osamdeset puta pa sam samo srećan što sam dobio jeftinu radnu snagu - napisao je uz jednu fotku.

Ponižavao radnike
Ponižavao radnike foto: Instagram printscreen

- Ajmo, seljačine, nemam ceo dan. Imam mesta gde treba da sedim, mesto za večeru, kur*eve za pušenje i čistokrvnog psa koji treba šetnju. Požurite ili ću reći gospodinu Trampu da vas sve deportuje - napisao je uz drugu.

Ponižavao radnike
Ponižavao radnike foto: Instagram printscreen

Takođe je objavio prepisku s prijateljem na kojoj ga ovaj upozorava da "dobro pazi na svoje stvari kako ih ne bi ukrali".

- Nemoj misliti da ih ne nadgledam kao jastreb. Unapred sam zvao vratara da pripremi stražare. Nemaju šta da izgube, ni vizu ni išta drugo. Koji luzeri, nadam se da im se mame ponose što moraju da buše zidove kako bi preživeli - bio je njegov odgovor.

Goldblat se, inače, redovno na internetu hvali svojim bogatstvom i luksuzom u kojem uživa. Prošle godine mu se to obilo o glavu jer su ga opljačkali, uz pretnju nožem, lopovi koji su ga uspeli da ga pronađu gledajući njegove snimke na Jutjubu.

Ekipu na društvenim mrežama ovog je puta gadno razbesneo svojim komentarima o radnicima. Javila se i poćerka jednog od radnika s fotki.

- Muškarac u ljubičastom je moj očuh. Zove se Hose i puno radi, a trenutno vodi vlastiti biznis. Grozno je što na svetu postoje tako zli ljudi - napisala je.

Goldblatov Instagram profil je u međuvremenu obrisan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.