OSAM MEDICINSKIH SESTARA ZATRUDNELO U ISTO VREME: Shvatile smo da će nas ovo zauvek vezati!
Zatrudnele u isto vreme, Foto: Facebook printscreen

LEPA PRIČA

OSAM MEDICINSKIH SESTARA ZATRUDNELO U ISTO VREME: Shvatile smo da će nas ovo zauvek vezati!

Od jula do decembra sedam sestara porodilišta i jedna tehničarka postale su majke

Objavljeno:

Osam radnica bolnice Anderson u Ilinoisu u pet meseci rodilo je osam beba.

Od jula do decembra sedam sestara porodilišta i jedna tehničarka postale su majke. "Bejbi bumom" su se pohvalile na Fejsbuku objavivši fotografiju na kojoj njih sedam pozira sa svojim bebama.

Bliske koleginice prijatno su se iznenadile kada su saznale da je 40-godišnja Susan Lenc trudna 18 nedelja. Pravi šok je usledio kada su se s istom vesti ubrzo na poslu pojavile Rebeka Egering i Sara Grotefendt.

- Prvo smo mislile da je super što je grupa prijateljica trudna istovremeno. Kada se broj popeo na nas osam, shvatile smo da će nas nešto zauvek vezati - rekla je Grotefendt za časopis People koja je 24. oktobra prošle godine rodila sina Holdena.

Lenc, koja je prva objavila trudnoću, rodila je ćerku Anu Grejs 25. jula.

- Bilo je uzbudljivo jer smo znale da će na svet stići još toliko beba. Nismo mogle da dočekamo, ali su se polako rađale jedna za drugom - prisetila se Lenv.

Poslednja je rodila Mišel Embick koja je dugo pokušavala da ostane trudna. 19. decembra 2018. na svet je donela ćerku Šarlot Rouz.

- Videla sam da su one trudne i to mi je dalo nadu da će i meni poći za rukom. Kad je test za trudnoću konačno bio pozitivan, bila sam presrećna. Tim više što sam srećnu vest mogla podeliti s toliko ljudi. Sve su mi kao porodica. Kao da sam istovremeno bila trudna uz još sedam sestara - otkrila je Embik.

Rebeka Egering rodila je sina Daniela Džona 12.novembra, a sedam dana kasnije je Gven Liteken postala majka devojčice .

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.