MEGAN MARKL LAŽIRA TRUDNOĆU? Bebu rađa druga žena, a nju je odao JEDAN DETALJ (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

teorija zavere

MEGAN MARKL LAŽIRA TRUDNOĆU? Bebu rađa druga žena, a nju je odao JEDAN DETALJ (FOTO)

Poznata je po tome da redovno krši po neko kraljevsko pravilo

Objavljeno:

U svetskim medijama pojavile su se sumnje da je vojvotknija Megan Markl zaista tudna - ili se ispod njenih haljina krije jastuk, a bebu će zapravo roditi surogat majka.

Megan Markl i Princ Hari su na udaru svetskih medija od objave trudnoće, a naročito Megan o kojoj ne prestaje da se piše.

Poznata je po tome da redovno krši po neko kraljevsko pravilo, pa je tako izjavila i da ne želi da se porodi u bolnici i da se odmah posle toga slika sa bebom, iako je Kejt Midlton to uradila čak tri puta. To je izazvalo još veće sumnje kod onih koji prate sve što se dešava oko kraljevske porodice.

Tviter je sada preplavljen diskusijom o njenoj trudnoći.

Neki korisnici pronašli su i dokaze:

- Dvaput je čučnula, najpre da bi podigla psa. Pogledaj koliko je nagnuta napred. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete da vidite kako joj se stomak skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra - tvrdi korisnik društvene mreže tviter.

- Ona je ranije izjavila da ne želi da se ugoji pa je zato čak i njen bivši muž potpisao predbračni ugovor sa klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je - objasnio je svoju tvrdnju još jedan od korisnika Tvitera.

Megan Markl se nije oglašavala o ovim glasinama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.