NIJE NI SLUTIO: Čuo je čudne zvukove ispred vrata, izašao da vidi šta se dešava, a onda ga je UBILO DETE!
Džon Duan Vanmeter, Foto: NORMA CHAPA / FACEBOOK

HOROR!

NIJE NI SLUTIO: Čuo je čudne zvukove ispred vrata, izašao da vidi šta se dešava, a onda ga je UBILO DETE!

Prema rečima Čapove, njen momak je začuo čudne zvukove ispred vrata, nakon čega je ustao da vidi šta se dešava

Objavljeno:

Dečak star 12 godina optužen je za teško ubistvo profesionalnog boksera koji mu je ujedno u nekoliko navrata dopuštao da prespava u njegovom porodičnom domu.

Džon Duan Vanmeter (24) profesionalni bokser iz Teksasa, ubijen je na vratima porodične kuće u Uvaldeu, prilikom pokušaja pljačke. U trenutku napada u kući se pored njega nalazila i njegova devojka, Semi Čapa, kao njeno dvoje maloletne dece.

Kako se navodi, Vanmetera je ubio drugar sina njegove devojke, kojem je i sam ubijeni bokser u par navrata pomagao tako što mu je dozvoljavao da prenoći kod njih u kući, pošto je dečak bio problematično dete. Iako je bio još živ prilikom dolaska hitne pomoći, bokser je izdahnuo u bolnici.

Prema rečima Čapove, njen momak je začuo čudne zvukove ispred vrata, nakon čega je ustao da vidi šta se dešava.

-Začula sam pucnjeve i izašla iz spavaće sobe, kada je ispred mene stajao strelac. Uperio je pištoljem prvo u moju ćerku, pa u mene i sina, nakon toga smo pobegli u kupatilo i tada sam pozvala policiju. Imao je prekriveno lice i nisam ga prepoznala, međutim moj sin jeste. Kasnije su iz policije potvrdili da je on napadač pošto su pronašli pištolj kod njega u stanu-rekla je ona, dodajući da su dečak ubica i njen sin bili dobri drugari, kao i da je on uvek uvlačio njeno dete u nevolje, zbog čega mu je zabranila da se druže.

- Svi su nas upozoravali na njega, ali mi smo slušali naša srca i pomagali smo mu - dodala je Čapova.

Prema rečima porodice, prijatelja, kao i trenera, Vanmeter je bio izuzetno dobar momak velikog srca, koji je uvek rado pomaao svima. Što se boksa tiče, ušao je u pobednički niz, a njegova sledeća borba je trebala da bude 23. februara.

Prema zakonu države Teksas, dečaku se ne može suditi kao odrasloj osobi već kao starijem maloletniku i ako bude osuđen, njega čeka kazna od 40 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.