ČOVEK I PAS SU 7 SATI BILI IZGUBLJENI U ŠUMI: A onda je policijski helikopter termalnom kamerom usnimio ovo (VIDEO)
Vlasnik je krenuo da prošeta psa i nestao, Foto: Dailimotion/printscreen

Hrabrost i lojalnost

ČOVEK I PAS SU 7 SATI BILI IZGUBLJENI U ŠUMI: A onda je policijski helikopter termalnom kamerom usnimio ovo (VIDEO)

Zabrinuti da mu se nije dogodilo nešto loše, budući je već pala noć, krenuli su u potragu  

Objavljeno: 26.01.2019. 09:29h

Porodica Martina Kaja pozvala je policiju u pomoć jer se starac, punih sedam sati nakon što je rekao da ide prošetati psa, nije vratio kući.

Zabrinuti da mu se nije dogodilo nešto loše, budući je već pala noć, krenuli su u potragu. Policija je angažovala i helikopter opremljen termalnom kamerom koja je zabeležola doista neobičan prizor.

U šumarku, samo nekoliko ulica dalje od svojeg doma, Martin je ležao na podu, u nesvesti. Pored njega bio je njegov pas. Ležao je pored vlasnika. Punih sedam sati njegov pas, Holly Blue, nije se micao od njega.

Kada su na teren izašli policajci, preko radio veze do čoveka ih je navodila policijska ekipa iz helikoptera. Čovek je ležao na tlu, nepomičan, a pas je, kada je primetio da im se približavaju, ustao i počeo da laje.

Holly Blue dobroćudan je pas, pa je njegova obrana vlasnika bila samo glasna, ne i agresivna. Nastojao je lavežom da odvrati policajce od vlasnika koji je nepomično ležao na tlu. Međutim, kada se uverio kako mu dva čoveka u uniformi neće nauditi, počeo je da maše repom, polako im se približavajući.

Hrabrost i lojalnost ovog psa policajci su odlučili da pokažu javnosti, pa su objavili snimku na kojoj se vidi ponašanje životinje u situacijama kada je vlasnik ugrožen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media