OD DEBELJUCE POSTALA LEPOTICA, PA JE OSTAVIO MUŽA NAKON 10 GODINA: Smršala je čak 38 kilograma, a on se razočarao!
Kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža s kojim je bila 10 godina, Foto: Instagram

prepolovila se

OD DEBELJUCE POSTALA LEPOTICA, PA JE OSTAVIO MUŽA NAKON 10 GODINA: Smršala je čak 38 kilograma, a on se razočarao!

Anđela je imala 89 kilograma, a njen suprug joj je govorio da je lepa. Međutim, ona se nije osećala dobro u svojoj koži, a i mnogi su joj se rugali, te je odlučila da promeni iskrenu i počne sa vežbanjem

Objavljeno:

Kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža s kojim je bila 10 godina, jer se njemu nije svidela njena transformacija. Ali ubrzo je pronašla novu ljubav.

Iako bi većina muškaraca volela da su im supruge zgodne, to nije bio slučaj s 38-godišnjom Anđelom Crickmore.

Anđela je imala 89 kilograma, a njen suprug joj je govorio da je lepa. Međutim, ona se nije osećala dobro u svojoj koži, a i mnogi su joj se rugali, te je odlučila da promeni iskrenu i počne sa vežbanjem.

Njene fotografije ''pre i posle'' prikupile su brojne pratioce na Instagramu koji su u njoj videli inspiraciju za promenu životnih navika. Među njima je pronašla i novu ljubav.

Kada je Andđela počela profesionalno da se bavi vežbanjem, javio joj se 51-godišnji Mark koji je želeo da vežba sa njom.

Nakon što su pet dana proveli zajedno, shvatili su da među njima ima nečega, a ubrzo su počeli i da žive zajedno, a posle dva meseca odlučili su da se venčaju.

"Romansa s Markom mi uopše nije bila na pameti, a prvog dana smo se tek upoznavali. I tada se niotkuda dogodio taj klik", ispričala je Anđela.

Dodala je kako razume žene koje su u vezi i koje imaju decu, kao i ona, i koje kažu da im je zbog svih obaveza teško smršati.

"Teško je, pogotovo ako vašeg partnera ne zanima vežbanje. Morate biti dvostruko motiviraniji i zaista želeti promenu", zaključila je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.