ANA JE NAJLEPŠA PILOTKINJA NA SVETU! Uz nju su muškarci svakako u oblacima (FOTO)
Mlada pilotkinja Ana Paula verovatno je najlepši pilot na svetu, Foto: Instagram

lepotica!

ANA JE NAJLEPŠA PILOTKINJA NA SVETU! Uz nju su muškarci svakako u oblacima (FOTO)

Ana ima samo 21 godinu, i imala je san da postane pilot, i ostavarila ga je

Objavljeno:

Mlada pilotkinja Ana Paula verovatno je najlepši pilot na svetu. Ona je, naime, prošle godine proglašena za mis svoje zemlje, a zbog interesantnih fotografija na Instagramu je prati skoro 50.000 ljudi

Mlada Paragvajka Ana Paula Cespedes ima samo 21 godinu. Ona je iz Asunsiona, glavnog grada Paragvaja i godinama se takmičila na različitim izborima za mis, a prošle godine nagrađena je laskavom titulom Miss Supranational.

Iako je ostvarila svoje snove kada je industrija lepote u pitanju, jer je osim titule misice pozirala i kao model za onlajn kampanju kupaćih kostima, Ana je imala još jedan san, da postane pilot. I ostvarila ga je. Postala je pilotkinja, poput svog oca, od kojeg je i nasledila ljubav prema visinama.

- Letenje je najbolji način da osetite mir i sanjate otvorenih očiju, da ostavite sve što vas brine na tlu i oslobodite svoj um – napisala je Ana.

U poslu najviše ceni to što može obići svet, ali i što se susreće s ljudima koji svaki let doživljavaju kao jedan sasvim poseban događaj.

- Toliko lica, toliko snova ide sa mnom, i to je nešto što ispunjava moje srce radošću - veselo je rekla Ana. Pilotkinja nije štedela na savetima za one koji su zainteresovani za karijeru u vazduhplovstvu.

- Svakodnevno putujem s različitim ljudima, što je stvarno lepo. Sve je moguće i ne postoji ništa što ne možete postići, vi ste jedan u milion i to vas čini neverovatnim ljudskim bićem, uvek verujte u sebe - poručila je vedra misica.

Dodala je da pratiocima na Instagramu prikazuje najbolje od svakog leta, svoje svakodnevne avanture i život koji beskrajno ceni.

- Kažu mi da sam stvarna i da im se to jako sviđa jer pokazujem istinu o jednostavnim i neverovatnim stvarima u životu- zaključila je Ana.

Ova devojka samostalno upravlja Cessnom 152.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.