DA LI JE OVO NAJGORA MAJKA GODINE? Prete joj smrću, nakon što je sinu (3) uradila OVO! (VIDEO)
Da li je ovo najgora majka godine?, Foto: printscreen/YouTube/AllAmericanNews

Strašno!

DA LI JE OVO NAJGORA MAJKA GODINE? Prete joj smrću, nakon što je sinu (3) uradila OVO! (VIDEO)

Majka Kejtlin Vulf iz Floride našla se na meti kritika zbog snimka koji je poslala dadilji svog sina trogodišnjaka.

Objavljeno:

Titulu za najgoru majku godine mogla bi osvojiti jedna žena iz američke savezne države Floride čiji je snimak postalo hit na internetu. Kejtlin Vulf iz Lizburga na snimku drži svoga sina za ruke i noge dok mu je glava u wc šolji. Na taj je način ova majka odlučila da opere lice svome trogodišnjaku dok on neutešno plače i viče "ne".

Na kraju snimka čuje se drugi dečak kako kaže: "Bože, to je zlobno". Majka je potom snimak poslala dečakovoj dadilji koja ju je prosledila bivšoj devojci njenog sadašnjeg dečka, a ona je snimak podelila sa svima na društvenim mrežama. Kako to bude, video je brzo postao pravi hit na internetu zbog čega se u slučaj uplela i policija.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nakon što su svi videli šta je učinila, majka se pravdala kako je reč bila samo o šali i da su sličnu scenu videli na filmu, pa su ona i stariji sin odluičili da se tako našale sa trogodišnjakom.

Zbog svoje opake šale, majka prima brojne pretnje. "Svi mi šalju poruke preko Fejsbuka i govore mi da žele da umrem. Shvatam. Ali, to je bila samo šala, nije bio ugrožen, povređen, niti ga je voda poprskala"; požalila se ona.

BONUS VIDEO:

(espreso.co.rs / vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.