VARAO JE TRUDNU DEVOJKU: Kada je to saznala, uradila mu je nešto što će svakog muškarca ZABOLETI! (FOTO)
Džordžija je rešila da se osveti, Foto: Facebook printscreen

ženska osveta

VARAO JE TRUDNU DEVOJKU: Kada je to saznala, uradila mu je nešto što će svakog muškarca ZABOLETI! (FOTO)

Bili su u vezi četiri godine, a Džordžija je sanala da ju je dvaput prevario

Objavljeno:

Džordžija Džekson na društvenim mrežama objavila je oglas koji je privukao pažnju, a u njemu prodaje Xbox za samo tri funte.

Naime, otkrila je da je njen dečko, s kojim je u vezi četiri godine, prevario dvaput - prvi put pre nešto više od dve godine, a drugi put kad je bila trudna s njihovim prvim detetom.

Osim dragocene konzole, na prodaji su se našli skupocene slušalice i hrpa igrica, a 24-godišnjakinja je napisala da ga je stavila na prodaju čim je saznala da je spavao s drugom ženom.

Bili su u vezi četiri godine, a Džordžija je sanala da ju je dvaput prevario. Kaže da bi ga rado nekome poklonila, a ne ga prodavala za toliko nizak iznos, no "mora se kupiti novi kuhinjski nož, s obzirom na to da je onaj koji sad ide u njegovim automobilskim gumama".

Objavju je upotpunila emotikonom koji se smeje, a dočekalo ju je mnoštvo poruka podrške.

Prodala je njegov Xbox
Prodala je njegov Xboxfoto: Facebook printscreen

Daily Mail prenosi kako je objava podijeljena više od 25 hiljada puta. Džordžija je za The Sun rekla kako je to za nju velika izdaja:

- Uvek sam razmišljala da ću, ako mi nešto loše uradi, razbiti njegov Xbox. Međutim, znala sam da će ga još više razbesniti ako ga prodam. Želela sam da ga ponizim a nakon što sam objavila oglas na Fejsbuku, osećala sam se mnogo bolje.

Dodala je da je 25-godišnji Džoš Medok slomio njeno srce - u početku je bila zabrinuta oko toga treba li objavljivati takav sadržaj, ali nazvala je to svojom osvetom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.