MLADIĆ JE KRENUO DA SE UBIJE: U trenutku kada je rešio da presudi sebi, zazvonio mu je telefon - i desilo se ČUDO!
Kevin Velš danas, Foto: Youtube printscreen

neobična ljubavna priča

MLADIĆ JE KRENUO DA SE UBIJE: U trenutku kada je rešio da presudi sebi, zazvonio mu je telefon - i desilo se ČUDO!

Kevin je pao u depresiju i odlučio je da se ubije pored srednje škole

Objavljeno:

Kevinu Valšu jedan neočekivani telefonski poziv promenio je život.

Kevin je pao u depresiju i odlučio je da se ubije pored srednje škole. Međutim, baš u tom trenutku nazvala ga je drugarica koju je upoznao u kampu, pre nego što su im se putevi razišli.

– Kada sam imao samo 13 godina u letnjem kampu prišla mi je najzgodnija devojčica i rekla mi: “Crna boja ti odlično stoji’. Nisam znao šta je htela da kaže– počinje svoju priču Kevin Valš.

Oni su i na kraju se sprijateljili. Razmenili su brojeve i neko vreme nakon leta ostali u kontaktu, a onda su se razišli. Počela je srednja škola i svako je krenuo svojim putem.

– Moram priznati, svaki dan sam mislio na nju. Čak ni danas sa sigurnošću ne mogu reći zašto, ali iz nekog razloga nisam je mogao izbaciti iz glave – objašnjava.

Splet nesrećnih okolnosti tada 17-godišnjeg Kevina doveo je do teške depresije.

– Raskinuo sam s devojkom, pas mi je uginuo na dan moje maturske zabave. Sve me je to pogodilo. Odlučio sam da se ubijem. Napisao sam oproštajnu poruku i otišao na mesto gde sam mislio to obaviti. Samo nekoliko sekundi delilo me od suicida, a onda mi je zazvonio mobilni. Zvao me je neko s nepoznatog broja. Javio sam se i shvatio da je to ona. Pitao sam je šta ima, a ona mi je odgovorila da je osetila da treba da mi se javi – dodaje Kevin koji se zadnji put s Blejk čuo godinu dana ranije.

- Ukratko, ispričao sam joj šta planiram, a ona me odgovorila od toga. Bukvalno mi je rekla: “Šta?! Nemoj to da uradiš " I tako je bilo – priča mladić.

Kaže kako mu je obećala da će ga sledeći dan ponovno nazvati, a on je pristao.

– Te sam noći počeo pisati reči kojima ću je, 10 godina kasnije, zaprositi – dodao je on.

Par je ostao u redovnom kontaktu, a s vremenom je staro prijateljstvo preraslo u ljubavnu vezu. Ova neverovatna priča dobila je filmski “happy end” kad je Kevin zaprosio Blejk.

Par je u srećtnom braku oko godinu dana, a Kevin kaže kako se raduje što će ostatak svog života provesti sa ženom koja ga je spasila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.