NAUČNICI NAPRAVILI TEST KOJI OTKRIVA TAČNO VREME VAŠE SMRTI: Da li imate hrabrosti da ga uradite?
Možete izraunati vreme smrti (ilustacija), Foto: Stock

morbidno

NAUČNICI NAPRAVILI TEST KOJI OTKRIVA TAČNO VREME VAŠE SMRTI: Da li imate hrabrosti da ga uradite?

Naučnici tvrde da bi tačnost ovog testa trebalo da bude čak 75 odsto.

Objavljeno: 12.01.2019. 20:38h
  • 44

Američki tim stručnjaka kreirao je test koji bi svakom trebalo da da odgovor na ono čuveno pitanje: "Kada ću umreti?".

Test, koji je na engleskom jeziku sastoji se od 14 pitanja na koje morate da odgovorite kako biste saznali kada ćete napustiti ovaj svet. Naučnici tvrde da bi tačnost ovog testa trebalo da bude čak 75 odsto.

Statističari i naučnici iz Pensilvanije kažu da se rezultati temelje na podacima Američkog Nacionalnog instituta za zdravlje i Američke zadruge penzionera na pola miliona uzoraka koji su prikupljeni zadnjih deset godina. Pitanja obuhvataju prihode, obrazovanje i ljubavni status.

- Lakše je da utičete na osećaj sigurnosti nego da promenite svoje gene. Želimo da poručimoo ljudima da mogu da uticu na dužinu svog života, kao i na njegov kvalitet - kažu naučnici sa Univerziteta u Pensilvaniji.

 

Naravno, ukoliko želite da živite što duže savetuju vam da ne pušite, da obavezno vezujete pojasa kada vozite, da ni slučajno ne sedate na motocikl bez kacige i da ne pretrčavate ulicu na crveno svetlo...

Ukoliko ste zaista znatiželjni i želite da proverite kada ćete umreti, rešite OVAJ TEST, a onda nam u komentarima javite da li mislite da su pogodili ili ne.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media