DOK SU BILI NA ODMORU, SAZNALA DA JE DEČKO VARA: Priredila mu je osvetu koju neće zaboraviti!
Otkrila je prevaru pa se osvetila (ilustacija), Foto: Profimedia

uzvratila istom merom

DOK SU BILI NA ODMORU, SAZNALA DA JE DEČKO VARA: Priredila mu je osvetu koju neće zaboraviti!

Emili Vilson iz engleskog Lejlenda bila je slomljena kada je otkrila da njen dečko, s kojim je u vezi tri godine, spava s drugom devojkom

Objavljeno:

Da varati nije lepo, verovatno je naučio jedan mladić koji je prevario svoju dugogodišnju devojku koja je , kada je saznala šta je učinio, odlučila da mu se osveti.

Emili Vilson iz engleskog Lejlenda bila je slomljena kada je otkrila da njen dečko, s kojim je u vezi tri godine, spava s drugom devojkom, a s njom se i dopisivao dok je par bio na putovanju u Australiji.

Emili je, naime, otkrila da se dopisuju sve vreme dok je on na putu s njom, a ljubavnici je slao poruke kako mu nedostaje i da jedva čeka da je vidi. No, ona je njegovu neveru odlučila podeliti s celim svetom, piše Mirror.

Na svojem Tviter profilu podelila je celu prepisku njenog dečka i njegove druge jevojke uz poruku:

– Zamislite da idete na odmor u Australiju na mesec danas s dečkom s kojim ste u vezi tri godine pa saznate, kada ste se vratili, da je on spavao s nekom drugom noć pre nego što ste otišli i dopisuje se s njom sve vreme dok leži pokraj vas u krevetu.

U porukama je mladić devojci poručio da mogu biti zajedno kada se vrati s odmora i da mu nedostaje.

– S Emili sam samo prijatelj i ništa se neće dogoditi između nas. Obrisaću sve njene slike kad dođemo kući i neću je više viđati, veruj mi, ne moraš se brinuti – napisao je on ljubavnici iako se prema svojoj jevojci ponašao kao da mu je jedina.

Ali nije očekivao da će njegova devojka pronaći poruke, a još manje da će ih javno objaviti. Idući put biće sigurno pametniji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.