SVOJU MALU DECU JE PODVODILA MUŠKARCIMA: Njena ćerkica (10) doživela je najstrašniju sudbinu
Mišel Martins je monstum, Foto: YouTube Printscreen

od ovoga nema gore

SVOJU MALU DECU JE PODVODILA MUŠKARCIMA: Njena ćerkica (10) doživela je najstrašniju sudbinu

Mišel je priznala krivicu i mogla bi dobiti između 12 i 15 godina zatvora

Objavljeno:

Viktorija Martens (10) pronađena je mrtva u stanu u Novom Meksiku 2016. godine.

Naredne dve godine počela se odmotavati stravična priča.

Majka devojčice Mišel Martens (38) nije imala dosje, ali je tokom istrage policiji rekla da je na internetu tražila muškarce koji su dolazili i imali seks se s njeno dvoje dece dok je ona to gledala iz zadovoljstva.

Mišel je kasnije na internetu upoznala i Fabiana Gonzalesa (34) koji joj je postao dečko.

Njegova rođaka Džesika Keli (34) je neposredno pre ubistva Viktorije puštena iz zatvora. Džesica Keli je donela Viktoriju u stan. Susedi su tokom večeri čuli viku iz stana. Mišel Martens i Fabian Gonzales su otišli iz stana naredno jutro, a susedima su rekli da se vika čula jer ih je Džesika napala peglom.

Policija je kasnije dobila poziv i u stanu su našli mrtvu devojčicu. Telo je bilo raskomadano, umotano u ćebe i zapaljeno u kupatilu. Obdukcija je pokazala da je devojčica bila polno zlostavljana, zadavljena i raskomadana.

Mišel je policiji priznala da su njenoj ćerki davali alkohol i drogu kako bi je smirili i kako bi Fabian Gonzales i Džesika Keli mogli s njom da imaju seks.

Svi troje su uhapšeni. Tokom istrage policija je pronašla i DNK četvrte osobe, neidentifikovanog muškarca i veruje se da je upravo on ubio Viktoriju.

Mišel je priznala krivicu i mogla bi dobiti između 12 i 15 godina zatvora. Gonzales čeka suđenje, a njegova rođaka Džesica Keli bi prema rečima njenog advokata, iz zatvora mogla izaći nakon 20 godina, piše SunNews.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.