ODBIO DA JOJ PLATI VEČERU OD 110 EVRA, PA GA BRUTALNO ISPROZIVALA: Džentlmeni uvek plaćaju, ti si očigledno GEJ!
Nakon što ga je odbila mladić joj je odgovorio da je on student, a ne njen sponzor, na šta mu je poručila da džentlmeni uvek plaćaju, Foto: Stock Shutterstock

nevolje na dejtu

ODBIO DA JOJ PLATI VEČERU OD 110 EVRA, PA GA BRUTALNO ISPROZIVALA: Džentlmeni uvek plaćaju, ti si očigledno GEJ!

Nakon što ga je odbila mladić joj je odgovorio da je on student, a ne njen sponzor, na šta mu je poručila da džentlmeni uvek plaćaju, napisao je korisnik Reddita

Objavljeno:

Bila je šokirana što sam je pustio da plati svoj račun. Nije ništa rekla tada, ali po njenom izrazu lica shvatio sam da je besna. Obično platim račun za obe strane, ali ja sam student i radim 60 sati nedeljno kako bih platio za hranu, knjige i slično. Očigledno ne mogu da priuštim 110 eura za njenu hranu.

Pozvao sam je ponovo da izadjemo da joj se izvinim za prošli put i nadao se da možemo otići na neko jeftinije mesto, ali kao što vidite, rezultati su bili vrlo loši..., napisao je korisnik Redita i podelio iskustvo sa dejta s devojkom.

Rasprava
Raspravafoto: 24 sata

Devojka ga je odbila jer nije htio platiti njenog jastoga i vino koji su koštali 110 eura dok je on jeo carbonaru i pio pivo što je koštalo 17,50 eura.

Nakon što ga je odbila mladić joj je odgovorio da je on student, a ne njen sponzor, na šta mu je poručila da džentlmeni uvek plaćaju i da je on valjda gej.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.