PROCURELA TAJNA DOKUMENTA O 11. SEPTEMBRU! Otkriveno šta su nakon napada planirale osiguravajuće kuće
Napadi 11. septembra 2001., Foto: Profimedia

hakeri otkrili

PROCURELA TAJNA DOKUMENTA O 11. SEPTEMBRU! Otkriveno šta su nakon napada planirale osiguravajuće kuće

Evo šta je otkriveno

Objavljeno:

Hakerska grupa "Dark Overlord" objavila je šifre za 7500 tajnih dokumenata o terorističkim napadima 11. septembra.

Oni tvrde da dokumenti otkrivaju još tajni i donose još prave istine o napadu na Kule bliznakinje, ali ne dolaze bez cene.

Ovi dokumenti su drugi koji su objavljeni, jer su hakeri prvo objavili 18,000 dokumenata ukradenih od osiguravajućih kuća, advokata i vladinih tela, ali za njihovo objavljivanje tražili su određenu količinu bitkoina.

Navodnu su ih prvo ponudili pojedincima, a nakon neuspeha sakupili su 12,000 dolara od javnih donacija.

Međutim, u dokumentima ipak nema ničeg novog niti senzacionalnog. Zapravo su to mejlovi osiguravajućih kuća, u kojima su razmatrali koga bi sve mogli da tuže nakon napada. Razmatrali su da tuže Boing zato što nisu u avionima imali automatske prijemnike kojima je možda mogla ranije da se prijavi otmica.

Takođe su raspravljali o tome da li je Džordž Buš znao za napade unapred, kao i da li je saudijska kraljevska porodica umešana, ali je to sve ostalo na nivou pretpostavki.

Hakeri su obećali da će objaviti još dokumenata ukoliko im plate sa još bitkoina, a ukoliko sakupe 2 miliona dolara u kriptovaluti, najavljuju objavljivanje velikog dokumenta koji će otkriti pravu istinu o događaju koji je promenio svet.

"Dark Overlord" je hakerska grupa koja se pojavila 2016. godine i odgovorna je za brojne napade. Jednom su objavili celu sezonu Netfliks serije "Narandžasto je novo crno" kada im televizijska kompanija nije platila otkupninu. Poznati su i po tome što su na dark web-u objavili da traže nove članove, kojima će mesečna plata biti 63,500 dolara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.