SNIMAO LEKARE U TOKU OPERACIJE: Kada je preslušao snimak, tužio ih je i dobio POLA MILIONA DOLARA!
On je uključio diktafon na telefonu kako bi bolje upamtio uputstvo lekara, Foto: Shutterstock

nisu se nadali

SNIMAO LEKARE U TOKU OPERACIJE: Kada je preslušao snimak, tužio ih je i dobio POLA MILIONA DOLARA!

On je uključio diktafon na telefonu kako bi bolje upamtio uputstvo lekara za postoperativni oporavak

Objavljeno: 21:24h

Čovek pod inicijalima D.B. iz savezne američke države Virdžinija nedavno je pobedio u sudskom sporu i dobio 500.000 dolara nakon što je prezentovao svoj snimak razgovora lekara dok su nad njim vršili kolonoskopiju.

On je uključio diktafon na telefonu kako bi bolje upamtio uputstvo lekara za postoperativni oporavak, ali je totalno zaboravio na njega, te je ostao uključen i kada je otišao na operaciju. Kada je preslušao materijal, ostao je zabezeknut užasnim ponašanjem lekara.

„Već pet minuta nakon razgovora sa tobom o postoperativnom toku lečenja, došlo mi je da te udarim u lice“, rekao je lekar ovom čoveku koji je tada bio pod dubokom anestezijom. Pacijent je, inače, imao i osip po ruci, a lekar je svoju asistentkinju upozorio da ga ni slučajno ne dira da ne bi „pokupila sifilis“.

Nakon toga, usledile su „šale“ celog medicinskog osoblja na njegov račun kako verovatno ima „ebolu i tuberkulozu njegove „alatke“. Naravno, kada je pacijent ove dokaze prezentovao sudiji, nije bilo nikakve sumnje da je spor dobijen, a sudija je ostao u čudu, prokomentarisavši kako za tako nešto „još nije čuo“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.