CEO SVET U ŠOKU!!! Kristijan Bejl se ZAHVALIO SATANI za ovo!
Kristijan Bejl, iskoristio je priliku da udari na bivšeg potpredsednika, Foto: Reuters

šok

CEO SVET U ŠOKU!!! Kristijan Bejl se ZAHVALIO SATANI za ovo!

Objavljeno:

Američki glumac Kristijan Bejl, iskoristio je priliku da udari na bivšeg potpredsednika, zahvaljujući Sotoni što ga je inspirisao da svira "charisma-free" Dik Džejn.

Dok je izašao na pozornicu za svoj govor na 76.-godišnjim nagradama "Zlatni globus" Bejl je rekao da ga je njegova žena podsetila da je "manje-više", što nije sprečilo slavnog glumca da napravi nekoliko političkih udaraca.

Bejl se našalio da je uslov za ulogu političara koji je "bez milosti", a koji su "svma uzvratili". On je preuzeo ulogu filma "Vice", koji pokriva bogatstvo insajdera iz Vašingtona, usredsređujući se na njegovu karijeru u Bušovoj administraciji.

Glumac je u šali dodao da skreće u pravcu "Šupci bez harizme" i možda bi preuzeo ulogu Mič Makonel.

- Hvala Sotoni što mi je dao inspiraciju kako da odigram ovu ulogu - nastavio je, izazivajući smeh i šokirane izraze u publici.

Čejnova ćerka Liz, bila je razumljivo manje nego impresionirana Bejlovim rečima, udarajući se tako što je pozvala desetogodišnju optužbu za napad od strane njegove majke i sestre.

Incident navodnog verbalnog zlostavljanja dogodio se 2008. godine, ali su optužbe na kraju odbačene od strane policije zbog nedovoljnih dokaza.

Liz Čejni, koja ima svoje političke aspiracije, takođe je negativno prikazana u filmu. U jednoj od poslednjih scena, ona traži dozvolu od svog oca da joj okrene leđa lezbejskoj sestri tako što će osuditi homoseksualne brakove. Njeni roditelji su 2013. godine objavili izjavu kojom su podržavali njenu odluku i naveli njihovo neprestano verovanje u tradicionalnu porodicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.