PREVARIO ŽENU, PA SE IZBLAMIRAO ZA SVE PARE: Uradio tetovažu da bi mu oprostila, ali sada mu svi VRIŠTE OD SMEHA!
Tetovaža je izazvala veliku pažnju, Foto: Printscreen/Instagram

blam

PREVARIO ŽENU, PA SE IZBLAMIRAO ZA SVE PARE: Uradio tetovažu da bi mu oprostila, ali sada mu svi VRIŠTE OD SMEHA!

Fotografiju je na Instagramu podelio tatu majstor Jorge, ali korisnicima društvenih mreža vrlo brzo za oko su zapele gramatičke greške

Objavljeno:

Muškarac koji je prevario partnerku od nje je oproštaj tražio tetovažom na svom telu, ali je postao predmet sprdnje na društvenim mrežama, a nije mu pomogla ni činjenica da tetovaža ima čak dve gramatičke greške.

Hose L. Tores, za kojeg se veruje da je iz Hjustona u Teksasu, 2. februara na torzu je istetovirao poruku ženi kojom je između ostalog poručio da je lažljivac, varalica i manipulator.

Fotografiju je na Instagramu podelio tatu majstor Jorge, ali korisnicima društvenih mreža vrlo brzo za oko su zapele gramatičke greške - u rečima deciever (deceiver) te disrespectul (disrespectful).

Jorge je napomenuo kako mu je engleski drugi jezik, ali i da uopšte nije video greške u tetovaži sve dok se nije o njima počelo pričati na društvenim mrežama.

"Nekoliko puta sam pokušao da pitam klijenta je li siguran u svoju odluku", kaže Jorge.

Ali Hose je samo želeo da dokaže ženi da može da se promeni i uprkos upozorenju tatu majstora da mu engleski nije prvi jezik, nije dodatno proveravao svoju tetovažu.

Fotografija je sad viralna na Instagramu, Tviteru i Reditu, gde se mnogi slažu kako je njegova tetovaža promašaj, i to ne samo zbog gramatičkih grešaka nego i zato što smatraju da je to užasan način traženja oproštaja od žene, a neki se nadaju i da je fotografija lažna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.