POJAVILA SAM SE U KANCELARIJI BEZ BRUSA I PROŠETALA PRED SVIMA: Njihova reakcija me je ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO)
Mišel Kurt (34), Foto: Printscreen/Instagram

oslobađajuće

POJAVILA SAM SE U KANCELARIJI BEZ BRUSA I PROŠETALA PRED SVIMA: Njihova reakcija me je ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO)

Kad sam izašla iz stana u seksi plavoj haljini bez brusa, osetila sam se fenomenalno

Objavljeno:

Muka mi je od pravila da žene moraju da nose brushalter. Zato sam se na radnom mestu pojavila bez njega i iznenadile su me reakcije i muškaraca i žena.

Tako svoju priču počinje Britanka Mišel Kurt (34) koja je sprovela jedan eksperiment a rezultate podelila sa čitaocima tabloida "The Sun".

- Moje grudi i ja mrzimo da nas nešto sputava. Nikad nisam obukla brushalter svojom voljom i to je prva stvar koju skinem kada dođem kući. Nažalost, na poslu je brushalter obavezan, a čitala sam ovih meseci u medijima slučajeve gde su šefovi i šefice skretali zaposlenim ženama pažnju da je brushalter obavezan. Međutim, mene zanima odakle ljudima pravo da zahtevaju da ja navučem nešto preko svojih grudi? - kaže Mišel.

Kako dalje priča, radi eksperimenta, jedan dan na poslu provela je bez brushaltera.

- Kad sam izašla iz stana u seksi plavoj haljini bez brusa, osetila sam se fenomenalno. Međutim, čim sam se našla u centru grada, među masom ljudi, počelo je da bude neprijatno. Postala sam svesna da mi bradavice štrče a prolaznici gledaju u njih. Ne samo to, zviždali su za mnom, prosili me, a u kafiću sam dobila besplatnu kafu za poneti. Kada sam stigla na posao, primetila sam i da se kolege okreću za mnom mnogo više nego inače. A najviše su me iznenadile reakcije žena - od njih sam očekivala samo podršku, međutim, ona je stigla od muškaraca. Žene su prevrtale očima i dobacivale zajedljive komentare, dok su muškarci bili puni podrške za moj poduhvat - zaključuje Mišel.

- Kakve godi bile vaše grudi, imate puno pravo da birate da li ćete nositi brushalter ili ne, i to bez osuđujućih pogleda i komentara. Nažalost, kako je pokazao moj eksperiment, društvo još nije stiglo na taj nivo da prihvati žene bez brusa - zaključuje ona.

A šta vi kažete? Kako biste vi reagovali na koleginicu koja odbija da obuče brushalter?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.