RADNIK PUMPE JE DOŽIVEO SRČANI UDAR: Umesto da mu pomognu, mladići koji su se tu zatekli uradili su nešto UŽASNO
Šokantan snimak, Foto: Youtube printscreen

KAKO IH NIJE SRAMOTA?

RADNIK PUMPE JE DOŽIVEO SRČANI UDAR: Umesto da mu pomognu, mladići koji su se tu zatekli uradili su nešto UŽASNO

Nakon što je iskoračio iz blagajne, radnik imena Zarif Kelada odjednom je počeo da se tetura

Objavljeno:

Pojavio se šokanat snimak koja prikazuje grupu tinejdžera kako pljačkaju radnika prodavnice nakon što je pred njima pretrpeo srčani udar.

Strašni se incident dogodio u gradu Auburn u SAD-u gde su se na benzinskoj pumpi posvađala dva tinejdžera i odrasli muškarac s radnikom koji je tvrdio da deca moraju da plate za dva slatkiša koja su uzeli i pojeli.

Nakon što je iskoračio iz blagajne, radnik imena Zarif Kelada odjednom je počeo da se tetura i zatim se zabio u stalak s bočicama vode, nakon čega je pao na tlo.

- Govorio im je ‘Ovo nije u redu i morate da platite’. U tom je trenutku otišao oko blagajne, i tada se srušio - rekla je upravnica pumpe Angela Šarapova.

Umesto da pomognu unesrećenom čoveku, ili barem nazovu hitnu pomoć, dva su dečaka iskoristila priliku i poskočili su na praznu blagajnu. Odrasli je muškarac odlučio da ne učestvuje u pljački, ali nije ni otišao po pomoć. Jednostavno je izašao i ostavio Zarifa koji se na podu borio za život.

Nakon što su ukrali cigarete i novac iz blagajne, jedan je dečak iz Zarifove je ruke istrgnuo novčanicu od 1 dolara dok je čovek još ležao na podu i borio se za vazduh.

Dečaci su se još dva puta vratili kako bi ukrali što je više moguće, dok napokon nije ušla mušterija koja je shvatila da treba pozvati pomoć.

- Ta je osoba viknula onima napolju da pozovu hitnu pomoć, odjurio je natrag unutra i počeo oživljavati [Zarifa]. Ne znam ko su ti ljudi, ali pravi su anđeli - rekla je Šarapova.

Policija je rekla kako su već identifikovali sumnjivce, i kako traže pomoć od šire javnosti kako bi se kriminalci uhvatili. Policija je isto tako rekla da su obavili razgovor sa muškarcem koji je prisustvovao događaju, i da on nije povezan s dečacima.

Zarif Kelada se u međuvremenu bori za život u bolnici.

- Ne mogu to da shvatim. To nam slama srce. Ne možemo da verujemo da se to dogodilo… i ta se osoba sada bori za svoj život. Ima troje male dece, a žena mu je domaćica. Molimo se Bogu da će preživeti - rekla je Šarapova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.