ŽRTVAMA JE SEKAO POLNE ORGANE, NAJMLAĐA JE IMALA 8 GODINA! Pogubljen kineski Džek Trbosek (VIDEO)
Gao Čengjong, Foto: Youtube printscreen

gao čengjong

ŽRTVAMA JE SEKAO POLNE ORGANE, NAJMLAĐA JE IMALA 8 GODINA! Pogubljen kineski Džek Trbosek (VIDEO)

Gao Čengjong, kojeg su kineski mediji nazvali "Džek Trbosek" svoje žrtve je pratio kući, a onda ih je pljačkao, silovao i ubijao

Objavljeno:

Kineski serijski ubica, koji je osuđen zbog ubistva 11 žena i devojčica koje je ubio između 1988. i 2002. godine, nedavno je pogubljen.

Gao Čengjong, kojeg su kineski mediji nazvali "Džek Trbosek" svoje žrtve je pratio kući, a onda ih je pljačkao, silovao i ubijao. Prerezao bi im vrat, a onda bi osakatio njihova tela.

Gao je bio oženjen i imao je dvoje dece, a uhapšen je 2016. godine, u radnji sa povrćem u mestu Baijin u provinciji Gansu.

Policija je uspela da ga uhvati pomoću DNK analiza.

Gao je prvi put ubio u maju 1988. godine, kada mu se rodio sin. Tada je u Bajinu pronađena mrtva devojka (23) sa čak 26 ubodnih rana na telu. Usledila su slična ubistva, a Gao je targetirao mlade žene koje su živele same.

On je svojim žrtvama sekao delove reproduktivnih organa, a njegova najmlađa žrtva je imala samo 8 godina.

Za vreme njegovih krvavih pohoda, dok još nije bio uhapšen, žene u Bajinu nisu smele da izlaze bez muške pratnje, strahujući za svoj život.

Ubistva su prestala 2002. godine, a naredne se desio veliki preokret - Gaov ujak je uhapšen zbog manjeg zločina, i morao je da da DNK policiji. Uskoro su zaključili da je neki njegov rođak serijski ubica.

Gao je osuđen na smrt godinu dana kasnije. Nije poznato na koji je način pogubljen, ali u Kini se najčešće egzekucija izvršava smrtnosnom injekcijom ili streljanjem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.