BRAT JOJ JE ODUZEO NEVINOST! Ovo je potresna životna priča devojke čije je detinjstvo zauvek obeleženo
Olivija Hačinson, Foto: Printscreen/Daily mail

bolesno

BRAT JOJ JE ODUZEO NEVINOST! Ovo je potresna životna priča devojke čije je detinjstvo zauvek obeleženo

Mlada žena koja je bila seksualno zlostavljana i silovana od strane svog brata od svoje treće godine, prvi put je progovorila o svom paklenom detinjstvu

Objavljeno:

Oliviju Hačinson zlostavljao je njen rođeni brat Brendon (25), prenosi Dejli mejl.

- Sećam se da me je Brendon maltretirao od svoje treće godine, a kako smo bili sve stariji, vremenom je počeo da me siluje. Bila sam prinuđena da živim sa strašnim uspoimenama sve do 2014. godine, kada sam skupila hrabrosti da to kažem mami. Niko nije znao kakvo je on čudovište, uzeo je moju nevinost i bilo mi je dosta da živim u laži - rekla je Olivija.

Olivijina majka, Dženet, rekla je da se razbolela čim je saznala da je njen "savršen sin" ustvari silovatelj.

Majka je odmah podržala ćerku i oni su se zajedno obratili policiji. Porodica je svoju priču podelila sa svima nadajući se da će tako pomoći ostalim porodicama sa sličnim problemima.

Brendon Hačinson je sada iza rešetaka i proveo je već četiri godine u zatvoru (osuđen na 9 godina), nakon što je proglašen krivim u januaru 2015. godine.

- Srećom, moja mama mi je bila podrška i verovala mi je od početka. Nismo imali drugog izbora, sem da ispričamo policiji o Brendonovim zločinima. Osetila sam veliko olakšanje kada je osuđen na devet godina, konačno sam osetila da mogu da ostavim prošlost iza sebe - rekla je Olivija.

Bonus video

Emisija Kratki espreso- novogodišnji specijal (Premotavanje 2018. godine)

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.