Astronauti su čuli neobjašnjivu muziku na Mesecu! (VIDEO)

NASA otkrila

Astronauti su čuli neobjašnjivu muziku na Mesecu! (VIDEO)

Skoro 40 godina prošlo je pre nego što su se izgubljeni snimci pojavili i otkrili ono što su tri astronauta Apoloa doživela na svom putovanju
Objavljeno:

Još jedan divan dan za otkrivanje NASA tajni. Naime, kako se nedavno otkrilo, astronauti čuvenog Apoloa u svemiru su u svemiru načuli radio talase i muziku, što ih je u tom trenutku izuzetno uplašilo. Čudni zvukovi iz slušalica doveli su ih u dilemu: Da li su poludeli? Da li da slučaj prijave NASA? Skandal - sletanje na mesec je laž! Nikad nismo bili tamo! A zna se i ko je režiser! (VIDEO)​ Sve je počelo davne 1969. godine, dva meseca pre čuvenog sletanja Apoloa 11 na Mesec. Posada Apoloa 10 bila je na suprotnoj strani meseca, van dometa radio veze sa Zemljom, kada su počeli da primećuju čudne zvukove muzike. Skoro 40 godina prošlo je pre nego što su se izgubljeni snimci pojavili i otkrili ono što su tri astronauta Apoloa doživela na svom putovanju.

Neobična i misteriozna "muzika" trajala je skoro sat vremena
u interesu NASA nije da takve informacije deli sa javnošću Najnovija teorija zavere glasi: Teorije zavere ne postoje! (VIDEO) (GIF)​ Transkripti sa broda Apolo 10 sakrivani su sve do 2008. godine, a od skoro su i u javnom domenu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.