BRUTALNI SNIMCI MALTRETIRANJA DECE ZGROZILI AMERIKU: U centrima za migrante odvijao se HOROR (VIDEO)
Šokantan snimak, Foto: Azcentral printscreen

SKANDALOZNO

BRUTALNI SNIMCI MALTRETIRANJA DECE ZGROZILI AMERIKU: U centrima za migrante odvijao se HOROR (VIDEO)

Ovo je zaprepastilo javnost

Objavljeno:

Pojavili su se šokantni snimci na kojima se vidi kako radnici centra za migrante u Arizoni maltretiraju decu migranata tako što ih nasilno vuku kroz prostorije, a sada je u toku istraga o celom slučaju.

Snimci, koje je objavila "Arizona Republik" pokazuju je kako u centru Hacienda Del Sol u Jangtaunu u Arizorni troje dece maltretirano od strane nekoliko radnika.

Jedan muškarac se vidi kako vuče dete koje zatim gura uz zid, a onda dolazi i drugi radnik i oni se sukobljavaju. Zatim se vidi i žena koja vuče dete koje u jednom trenutku čak pada na zemlju:

Kancelarija šerifa Marikopa okruga prvo je objavila da u postupcima radnika nema elementa za krivičnu prijavu, ali su u međuvremenu promenili mišljenje.

Organizacija koja upravlja centrima, Sautvest Ki, je centar u Jangtaunu zatvorila u oktobru, nakon što su vlasti odlučile da im oduzmu licencu za čak 13 centara. Oni navodno nisu dovoljno proveravali radnike koje su zapošljavali u centrima.

Iz te organizacije su saopštili da pozdravljaju odluku da centri budu zatvoreni, kao i da rade na ponovnoj obuci svojih radnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/cnn)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.