NAPRAVIO DETE MALOLETNOJ PACIJENTKINJI MENTALNE USTANOVE: Žena mu je saznala, ali on nije hteo da prekine vezu!
Foto: Profimedia

Skandal u Bolnici

NAPRAVIO DETE MALOLETNOJ PACIJENTKINJI MENTALNE USTANOVE: Žena mu je saznala, ali on nije hteo da prekine vezu!

Veza s tinejdžerkom, koja možda boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja, otkrivena je kada je Gezijeva supruga posumnjala i našla poruke koje je telefonom slao devojčici

Objavljeno: 16:54h

Pred Kraljevskim sudom u Egziteru vodi se postupak protiv bolničara državnog Instituta za mentalno zdravlje dece i adolescenata u Torbeju (Engleska), zbog veze s 15-godišnjom pacijentkinjom, koja se tamo lečila od depresije.

Tinejdžerka je ostala u drugom stanju tokom četvoromesečne veze s oženjenim Givmorom Gezijem (40), koji poriče da ju je silovao i da je imao seksualne odnose s njom.

Veza s tinejdžerkom, koja možda boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja, otkrivena je kada je Gezijeva supruga posumnjala i našla poruke koje je telefonom slao devojčici. Ona je pozvala broj i rekla šokiranoj tinejdžerki da je Gezi oženjen, nakon čega je ona sve ispričala nastavnici.

Sumnja se da je Gezi i posle toga nastavio da se viđa s njom i imao odnose s njom, kao i da ju je nagovarao da ne sarađuje s policijom, koja je pokrenula istragu protiv njega.

- Umesto da joj pomogne i pruži podršku koja joj je bila neophodna, iskoristio je priliku da je ubedi da mu je stalo do nje i da su momak i devojka. Uradio je upravo ono od čega je zapravo trebalo da je zaštiti - rekla je tužilac Heder Houp.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.