DETE UMRLO U NAJSTRAŠNIJIM MUKAMA ZBOG LEKARA: Nisu im verovali da je bolesno, roditelji donosili fotografije KRVI!
Strašna sudbina, Foto: Printscreen/Twitter

jeziv preokret

DETE UMRLO U NAJSTRAŠNIJIM MUKAMA ZBOG LEKARA: Nisu im verovali da je bolesno, roditelji donosili fotografije KRVI!

Smrt male Izabele Res ispituje se u sudu u Australiji nakon što su roditelji malu devojčicu odveli nekoliko puta u bolnicu pre nego što je umrla 2015. godine

Objavljeno: 09:19h

Sud je ustanovio da je mala Izabela imala simptome koji su varirali od crne stolice preko velike groznice do povraćanja krvi. Majka devojčice rekla je da je donela bolnici dokaze prljavih pelena, krvi u krevecu kao i slike da bi im dokazala da nešto nije u redu.

- Znala sam zašto nam neće poverovati. Zato što smo svaki put kada smo došli u bolnicu imali dokaz, a oni su nas ignorisali i odbijali. Činili su da se osećamo kao hipohondri - rekla je majka na sudu.

Ona je rekla da su je u bolnici naveli da se oseća kao da preteruje i navela je da ju je osoblje pitalo da li je devojčica progutala nešto sumnjičavo nakon što je viđena da drži bateriju dana kada se razbolela.

Doktor u bolnici je rekao da je nemoguće da je ona to progutala i šta god da je unutra, to će "proći kroz nju".

Devojčici je uskraćen pregled rendgenom i ultrazvuk.

Majka je rekla da porodica ne zna kako ili gde joj je dete pronašlo bateriju, jer nijednom od njihovih uređaja kod kuće ne nedostaju baterije.

Doći će do suđenja da bi se utvrdile okolnosti smrti male devojčice, a očekuje se da će biti pozvano 17 svedoka uključujući osoblje bolnice kao i članove porodice nesrećne devojčice.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, ministarka pravde Nela Kuburović

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.