BOLEO GA STOMAK, A KUĆI OTIŠAO BEZ ŠAKA I STOPALA: Kada su ga lekari otvorili ostali u šoku! ČUDOM PREŽIVEO!(VIDEO)
Nesrećni Kevin Brin, Foto: Printscreen/youtube

katastrofa

BOLEO GA STOMAK, A KUĆI OTIŠAO BEZ ŠAKA I STOPALA: Kada su ga lekari otvorili ostali u šoku! ČUDOM PREŽIVEO!(VIDEO)

Znao je da bolove u stomaku ne treba da ignoriše jer je ranije preboleo upalu slepog creva

Objavljeno: 09:21h

Kevin Brin, 44-godišnjak koji se odmara igrajući košarku i skijajući na vodi, nije imao energije nizašta. Posle dva dana mučenja sa simptomima nalik gripu, zaboleo ga je stomak. Bolovi su bili toliko jaki da nije mogao da hoda. Njegova supruga Džuli (33) nije imala izbora i odvezla ga u Hitnu. Lekari su ga po dolasku pregledali i utvrđeno je da nema ni grip ni streptokoknu upalu grla. Brin je dobio lekove protiv mučnine i protiv bolova i poslan je kući.

„Sledećeg jutra osećao sam se još gore i rekao ženi da moramo u bolnicu“, priča Brin. Znao je da bolove u stomaku ne treba da ignoriše jer je ranije preboleo upalu slepog creva. Ispostavilo se da je ovaj 44-godišnjak ipak imao streptokoknu upalu grla koju uzrokuje neverovatno retka bakterija, ali takvu da je ostao bez šaka i stopala i jedva preživeo.

Posle 24 sata provedena na ispitivanjima, doktori su ga odveli u operacijsku salu kako bi videli da li mu je možda pukao čir. Kada su ga otvorili, prizor u njegovom abdomenu ih je šokirao.

Sve je krenulo naopako
Sve je krenulo naopako foto: Printscreen/youtube

.

„Pronašli su otprilike litar i po inficiranog gnoja“, rekla je Džuli. „Hirurg nam je posle operacije rekla da tako nešto nikada nije videla i da je jako zabrinuta.“ Elizabet Stinzma, hirurg specijalista, rekla je da su infekcije abdomena retke i da takva količina gnoja u nečijem stomaku najčešće znači da je jedan od organa probušen. Ali rupe nigee nije bilo.

Gnoj je poslat na analize. Za to se vreme Brinu se na licu pojavio crveni osip. Misteriozna bolest od koje je bolovao otkrivena je kada su lekari saznali da je njegov sin nedavno oboleo od streptokokne upale grla. Streptokoka koji se nalazila u Kevinovom telu bila je izuzetno jaka i njegovo telo nije moglo da se izbori.

Brin je u bolnici pao u septički šok i lekari su njegovoj supruzi rekli da obavesti porodicu jer možda neće preživeti. Organi su mu otkazivali i disao je pomoću veštačkih pluća. I bubrezi i jetra su mu bili u teškom stanju, a krv se nije normalno zgrušavala. Krvni pritisak bio mu je jako nizak, a bio bi još gori da mu nisu davali tri leka. Borio se za život.

Lekovi koji su Brina održavali u životu usmeravali su krv prema vitalnim organima, što znači da ruke i noge nisu dobijale dovoljno krvi. Nekroza je počela polako da mu uništava šake i stopala.

Posle intenzivnog lečenja počeo je da se oporavlja, ali za šake i stopala nije bilo spasa. Nije bilo druge, amputirali su mu oba stopala, levu šaku i više prstiju na desnoj šaci. te su mu kroz četiri operacije delomično amputirana oba stopala, leva šaka i više prstiju na desnoj šaci.

„Neću dopustiti da me ovo porazi.“, kaže Brin i dodaje: „Voleo bih ponovno da idem da skijam na vodi. To je bila moja velika strast. Možda neću biti dobar kao pre, ali mnogo bi mi značilo kada bih mogao da barem još jednom izađem na vodu.“ Lekari smatraju njegov oporavak čudom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.