PAS OSETIO DA JE BEBA NA SAMRTI: Svi su plakali kad su videli šta je URADIO! Ovo slama i najtvrđa SRCA! (FOTO)
Malena Nora Hol je sa samo četiri meseca pretrpela moždani udar koji joj je u potpunosti oštetio mozak i nervni sistem, Foto: preentscreen/youtube

tuga

PAS OSETIO DA JE BEBA NA SAMRTI: Svi su plakali kad su videli šta je URADIO! Ovo slama i najtvrđa SRCA! (FOTO)

Tokom ovog teškog perioda malenoj Nori su podršku, pored roditelja, pružali i verni ljubimci, dva osmogodišnja psa rase baset.

Objavljeno:

Malena Nora Hol je sa samo četiri meseca pretrpela moždani udar koji joj je u potpunosti oštetio mozak i nervni sistem, a uprkos svim naporima, lekari dečije bolnice u Mineapolisu su zaključili da ona ipak neće preživeti.

Međutim, tokom ovog teškog perioda malenoj Nori su podršku, pored roditelja, pružali i verni ljubimci, dva osmogodišnja psa rase baset. Jedan od njih je ovekovečen i fotografijom, koja je obišla društvene mreže.

Roditelji Meri i Džon su ipak odlučili da svoju ćerku isključe sa aparata, jer što je više održavaju u životu, to je veća šansa da dobije fatalni srčani udar.

Beba je u veoma teškom stanju
Beba je u veoma teškom stanjufoto: preentscreen/youtube

Doktori su dopustili da psi leže pored bebe sve vreme, a majka Meri kaže kako može da oseti da su oni tužni i pod stresom. Meri se dvoumila da li da dopusti psima da uz Noru budu do poslednjeg trenutka, a to je objavila i na svom Fejsbuk profilu.

Preživela je moždani udar što je uticalo na nerve i nervni sistem
Preživela je moždani udar što je uticalo na nerve i nervni sistem foto: preentscreen/youtube

Stotine ljudi joj je savetovalo da bi bilo dobro da psi budu uz malenu. Zbog toga su odlučili da psi budu prisutni i u tragičnom trenutku kao podrška i malenoj i roditeljima.

– Što duže smo je održavali u životu, to su bile veće šanse da će patiti od akutne krize, drugog moždanog udara, srčanog udara ili prekida rada vitalnih organa koji će joj ugasiti život – napisala je nesretna majka u svom poslednjem postu u petak na Fejsbuku i dodala da će je s aparata isključiti nakon vikenda.

foto: preentscreen/youtube

Oba psa ne žele da se pomere s mesta na kom leži devojčica, kao da osećaju da umire, oni joj svojim njuškicama pružaju podršku.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.