MAJKA VEĆ GODINU DANA OČAJNIČKI TRAŽI ĆERKU (20): Upala je u prostituciju, a njena poslednja fotografija ZABRINJAVA
Nestala Korina, Foto: Instagram printscreen

užas u sad

MAJKA VEĆ GODINU DANA OČAJNIČKI TRAŽI ĆERKU (20): Upala je u prostituciju, a njena poslednja fotografija ZABRINJAVA

Fotografija je objavljena na Instagramu, godinu dana nakon što je prijavljen njen nestanak u Njujorku

Objavljeno:

Više od godinu dana Sabina Tuorto traga za svojom ćerkom Korinom koja je napunila 20 godina.

Fotografija muškarca optuženog za seksualnu trgovinu ljudima sa dve devojke prikazuje i Korinu Sluser, nekad plavokosu i plavooku devojku koja izgleda drastično mršavije sa tamnijom kosom.

Fotografija je objavljena na Instagramu, godinu dana nakon što je prijavljen njen nestanak u Njujorku.

Korinina majka rekla je za Daily Mail da se skoro srušila kada je videla koliko njena ćerka drugačije izgleda nego kada ju je zadnji put videla.

Korina je bila aktivna na društvenim mrežama sve do septembra 2017. kada je nestala. Objavljivala je fotografije na kojima ima plave oči, plavu kosu i besprekornu šminku.

Vibes

A post shared by Corinna Slusser (@corinnaslusser) on

Njena majka Sabina strahuje da su je uverili da mora da promeni izgled tako da ju niti najbliži članovi porodice ne prepoznaju.

- Ali ja sam njena majka, ja poznajem svoju ćerku. Znam da je to moja Korina - rekla je Sabina koja živi u Blumsburgu u Pensilvaniji.

- Naterali su je da promeni izgled, ne verujem da bi to sam izabrala, uvek joj je bilo važno kako joj izgleda kosa i šminka. Ovo jednostavno ne siči na nju.

Bivša navijačica je imala samo 19 godina kada je nestala u Njujorku. Istražitelji veruju da je žrtva seksualne trgovine ljudima, a prošlog meseca su uhapsili 23-godišnjaka povezanog s tim slučajem.

FBI sumnjiči Išija Vonija, a reč je navodno o muškarcu s fotografije u čije ilegalne poslove su uključene dve žene, a jedna od njih je Korina.

Sudeći po optužici, Voni je koristio obe devojke i nudio preko interneta nihove seksualne usluge pod nazivom 'posebna noć s dve dvojke', uz fotografije Korine i druge žrtve.

Korina sa svodnikom
Korina sa svodnikom foto: Instagram printscreen

Sabina je sada uverena da se njenu ćerku drži protiv njene volje.

- Znam da bi me nazvala da može, neko je kontroliše. Ne znam što su joj napravili, jesu li je drogirali ili je psihički nestabilna.

Korina je zadnji put viđena 20. septembra u jutarnjim satima u motelu Haven u Kvinsu. Samo nekoliko nedelja ranije se preselila u Njujork, a veruje se da je odsela u hotelu sumnjive reputacije u Bronksu, poznatom po prostituciji.

Njena porodica veruje da su je svodnici počeli opsedati još dok je živjla u rodnom gradu, malenom Blumsburgu te su je namamili u Njujork da postane prostitutka.

Sabina opisuje da je Korina imala srećno detinjstvo i da su bile bliske sve do njenog nestanka. Nadala se karijeri u kozmetičkoj industriji, ali se počela udaljavati od svoje porodice godinu dana pre nestanka.

Njena majka Sabina sada shvata da je Korina preko društvenih mreža bila u kontaktu s nekim sumnjivim ljudima.

- Sve je krenulo nizbrdo tako brzo, stvorila je neprijatelje, prestala pričati s prijateljima. Vidjeli su njeze fotografije na Snapčatu kako puši i drži oružje - govori majka Sabina.

Posvađale su se kada su je uhvatili pijanu i onda je odlučila da se odseli u Njujork.

- Nisam mogla da je zaustavim , ona je odrasla osoba. Nije volela da živi u malenom gradu, ali nikada mi ne bi palo na pamet da bi se bavila prostitucijom.

Backwoods ?

A post shared by Corinna Slusser (@corinnaslusser) on

Sabina sada veruje da je Korina tajno radila kao escort devojka. Samo nekoliko dana pre nestanka pohvalila se da je našla jednosobni stan za najam i na Twitteru objavila fotografije. Cena je bila 750 dolara mesečno.

- Ne znam otkud joj novac za tako nešto, nije imala posao.

Istražitelji veruju da je bila u sumnjivom motelu u Bronksu, a samo nekoliko dana kasnije Sabina je razgovarala sa ćerkom o tome hoće li doći na dedinu sahranu na Floridu.Rekla joj da se nalazi u getu i da bi volela da dođi, no obzirom da nema broj socijalnog osiguranja ne bi mogla ući u avion, pa su se dogovorile da će doći kasnije.

Ali kada se Sabina vratila u Pensilvaniju više nije mogla da stupi u konktakt s ćerkom pa je prijavila njen nestanak.

Njena posljednja objava na Instagramu je fotografija na kojoj puši marihuanu.

cyphin mid day mid road is always good for the soul

A post shared by Corinna Slusser (@corinnaslusser) on

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.