UGLEDALA JE OCA ISPRED SPAVAĆE SOBE: Kada je shvatila šta zapravo radi, počela je da PLAČE! (FOTO)
Sve je počelo kada je njihova 17-godišnja ćerka Mekena objavila fotografiju svog oca na Tviteru, Foto: preentscreen/twitter

UŽAS

UGLEDALA JE OCA ISPRED SPAVAĆE SOBE: Kada je shvatila šta zapravo radi, počela je da PLAČE! (FOTO)

Njena majka je u oktobru dobila strašne vesti

Objavljeno:

Brak ne znači biti sa pravom osobom, nego i raditi prave stvari. Kada uđete u brak, obećate svom saputniku da ćete biti uz njega u dobru i zlu.

Američki par Džon i Marsi Njumen su očigledni dokaz toga. Pogledajte na trenutak fotografiju i nećete verovati koliko snažna priča se krije iz nje. Sve je počelo kada je njihova 17-godišnja ćerka Mekena objavila fotografiju svog oca na Tviteru.

Naime, njena majka je u oktobru dobila strašne vesti da boluje od tumora štitne žlezde, pa je morala da prima hemioterapije u svojoj spavaćoj sobi. Zbog toga niko nije smeo da joj priđe. Ali, njen muž ipak nikada nije želeo da je ostavi samu.

„Moja mama mora da ostane u svojoj sobi u izolaciji zbog hemioterapije, pa je moj tata doneo sto do njenih vrata da bi joj pravio društvo i sada plačem“, napisala je tinejdžerka.

Čak je ispred sobe preneo svoj radni sto kako bi radio, ali nadgledajući svoju suprugu. Fotografija je za kratko vreme podeljena oko 7.000 puta. Ovo je emotivni primer pravog braka i onoga što on sa sobom nosi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Virealno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.