RODILA JE ČETVRTO DETE, A ONDA JOJ SE SRUŠIO ŽIVOT: Nakon teškog porođaja, saznala je užasnu dijagnozu
Kloi je majka četvoro dece, Foto: Go Fund Me

tuga

RODILA JE ČETVRTO DETE, A ONDA JOJ SE SRUŠIO ŽIVOT: Nakon teškog porođaja, saznala je užasnu dijagnozu

Majka četvoro dečaka sada se bori za život

Objavljeno:

Odmah nakon što je rodila četvrtog sina Viktorijana, Amandi iz Melburna su lekari rekli da joj zbog komplikacija pri porođaju moraju da joj odstrane matericu.

Nedugo nakon toga, ovoj majci četiri dečaka su otkriveni i krvni ugrušci u plućima, zbog čega su joj u bolnici savetovali da si dvaput dnevno narednih šest meseci daje injekcije koje bi trebale razrediti krv. I

I baš kad su Amanda i suprug Josef odlučili da će, usprkos njenom stanju pokušavati i s četvoro dece da vode normalan život, došla je konačna nevolja. Amanda je saznala da ima i rak.

Ovu je priču umesto nje na jednoj australijskoj stranici za pomoć bolesnim majkama napisala Amandina bliska prijateljica,Kloi Bilston.

- Otprilike četiri nedelje nakon porođaja i saznanja o ugrušcima, život joj se napokon počeo vraćati u normalu. Barem se tako činilo, dok joj nisu javili da je mladež koji je nedavno bila uklonila zapravo melanom – napisala je Kloi.

Naime, nedugo nakon porođaja, s jednomesečnom bebom u naručju, Amanda je otišla da ukloni madež.

- A onda je usledio najgori poziv u njenom životu. 'Imate rak kože', rekao je lekar s druge strane – priča Kloi.

Te reči, kako kaže Amandina bliska prijateljica, najbolje pokazuju kako se savršena porodična sreća rasprši u trenu. Sada je Amanda, uz brigu o maloj bebi i troje starijih sinova, morala da krene na terapiju i pokušati da se bori s ovom smrtonosnom bolesti.

Kloi ima melanom
Kloi ima melanom foto: Go Fund Me

A da joj barem malo pomogne u svemu što ju je snašlo, prijateljica Kloi je u njeno ime pokrenula sakupljanje novca za lečenje i životne troškove, a brzo je sakupljeno nešto više od četiri hiljade dolara.

- Žao mi je što se baš Amandi to dogodilo – napisala je Kloi napominjući kako je njena prijateljica najvelikodušnija osoba koju poznaje.

Dodala je i kako je Amanda uvek bila prva kad je bilo kome trebala pomoć, kao i kako je uvek bezuslovno davala, svojoj porodici ali i drugima oko sebe.

- Ona to ne zaslužuje – priča Kloi koja se nada da će novci koje je za nju počela sakupljati na stranici GoFundMe Amandi pokazati da 'nije sama i da će ljudi sada stati uz nju i boriti se s njom'.

- Niko kroz ovo ne bi trebao prolaziti, a ta četiri dečačića trebaju mamu – zaključuje Amandina prijateljica Kloi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.