MONSTRUM SA TINDERA: Bio je savršeno svestan KOLIKO DEVOJČICA IMA GODINA!
Prema saopštenju iz policije, devojčica je napravila profil na Tinderu gde se predstavila da ima 16 godina, Foto: Društvene mreže

ŠOKANTNO

MONSTRUM SA TINDERA: Bio je savršeno svestan KOLIKO DEVOJČICA IMA GODINA!

Stavio ruke na njen vrat, pokrio joj je usta i silovao je, bio savršeno svestan kog uzrasta je devojčica

Objavljeno:

Trevis Mekadams (Travis Mcadams, 21) iz Grindejla u Indijani, optužen je za silovanje i zlostavljanje maloletne devojčice stare 11 godina koju je upoznao na sajtu za upoznavanje.

Kako se navodi, njega je policija uhapsila nakon što je žrtvina majka prijavila silovanje u martu ove godine, više meseci nakon što se napad i dogodio.

Prema saopštenju iz policije, devojčica je napravila profil na Tinderu gde se predstavila da ima 16 godina. Mekadams i ona su počeli da se dopisuju prvo na toj mreži, da bi se kasnije prebacili na Snapchat, da bi se posle dogovorili i da se nađu. Kako je devojčica izjavila, pedofil ju je spopao odmah pošto je izašla iz kupatila. On je navodno stavio ruke na njen vrat, pokrio joj je usta i silovao je.

Međutim, prema njenim rečima, napad se ponovio u januaru ove godine, pošto se ponovo sa njim našla, zbog kako je rekla, straha da će joj nauditi na neki način.

Detektiv koji je radio na slučaju, Kendl Dejvis (Candl Davis), izjavio je da je Mekadams bio savršeno svestan kog uzrasta je devojčica, kada je i dalje insistirao da je vidi.

On je u zatvoru zadržan do izricanja presude i i određena mu je kaucija u visini od 200.000 dolara (oko 340.000 KM).

Iz policije su izjavili da roditelji moraju da vode računa o tome šta im deca rade za kompjuterom i preko aplikacija na mobilnom telefonu, pošto često instaliraju aplikacije za koje njihovi roditelji nisu ni svesni da ih imaju.

(Espreso.co.rs/Avaza.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.