VLASNIK SE ODSELIO I BEZDUŠNO OSTAVIO PSA NA HLADNOĆI: Jadnu životinju su pronašli u JEZIVOM stanju! (FOTO)
Vlasnik se odselio i ostavio psa, Foto: Printscreen/Facebook

tuga!

VLASNIK SE ODSELIO I BEZDUŠNO OSTAVIO PSA NA HLADNOĆI: Jadnu životinju su pronašli u JEZIVOM stanju! (FOTO)

Povređena životinja je verno čekala da se vlasnik vrati

Objavljeno:

Ostavljeni pas pronađen je u naslonjaču bivšeg vlasnika koji ga je nakon selidbe bezdušno ostavio samog na ulici i hladnoći među smećem i glomaznim otpadom u Detroitu.

Povređena životinja je verno čekala da se vlasnik vrati, i to više od nedelju dana, ali njegovoj nadi ipak nije bilo spasa. Srećom, životinju su pronašli volonteri iz udruge Animal Welfare Group (D.A.W.G.) koji su ga uzeli i zbrinuli ga. Dok mu ne pronađu porodicu koja će ga udomiti, fizički iznemogli pas prvo će morati na operaciju slomljene noge. Psu osim toga nedostaje i nekoliko zuba, a o izgladnelosti dovoljno svedoče rebra koje se itekako vide. Dali su mu ime Ollie-Loo.

“Sedeo je u vlasnikovom naslonjaču i mirno čekao da se on vrati. Tu se pokušao skloniti od snega. Prizor je bio jako potresan”, ispričala je volonterka za CBS Detroit.

Vrlo brzo ova je tužna priča postala viralna, a kako je nedavno objavljeno na Fejsbuk stranici udruženja, pas je upravo na Badnjak operiran. Želimo mu brz oporavak i da brzo pronađen nove, ovoga puta brižnije, vlasnike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.