ODVELI SU ĆERKU KOD ZUBARA, A ONDA SU LEKARI URADILI NEŠTO NEHUMANO: Otac nije mogao ni da gleda šta joj rade!
Stomatološka ordinacija “Smiles-R-Us” iz Carrolltona u Georgiji (SAD) navodno koristi posebnu metodu da smiri decu koja se otimaju na zubarskoj stolici, Foto: Printscreen

strašno!

ODVELI SU ĆERKU KOD ZUBARA, A ONDA SU LEKARI URADILI NEŠTO NEHUMANO: Otac nije mogao ni da gleda šta joj rade!

Kada je James ipak uspeo da uđe, vidio je da je njegova kćerka bukvalno vezana za stolicu

Objavljeno:

Stomatološka ordinacija “Smiles-R-Us” iz Karoltona u Džordžiji (SAD) navodno koristi posebnu metodu da smiri decu koja se otimaju na zubarskoj stolici. Iako se ovo radi uz saglasnost roditelja, niko nije očekivao tako ekstremne mere…

Kada su Džejms Krou i njegova majka odveli njegovu kćerku Elizabet na vađenje zuba u čekaonici su je čuli kako vrišti. Nakon toga su pokušali da uđu u ordinaciju, ali im nisu dozvolili da je vide, prenosi britanski Daily Mail. “Sedili smo u čekaonici i odjednom smo začuli vrisak”, kaže Evelin Krou, Džejmsova mama.

Kada je Džejms ipak uspeo da uđe, vidio je da je njegova ćerka bukvalno vezana za stolicu.

– Bilo mi je nepodnošljivo da je gledam tako zarobljenu – kazao je. Džejms jeste potpisao saglasnost pre zahvata, ali nije očekivao da će biti korištene tako drastične mere.

Iz Veća stomatologa u spomenutoj američkoj saveznoj državi rekli su da ne postoje propisi koji bi zubarima zabranili da koriste pomoćna sredstva za obuzdavanje nemirnih pacijenata i da to može da ima ozbiljne fizičke i psihičke posljedice.

Kada su pitali stomatologa kod koga je Elizabet bila zašto ju je vezao, rečeno im je samo da “nije hela da sarađuje”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bhmagazin.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.