UČITELJICI PLIVANJA STIGLE SRAMOTNE PORUKE MAJKE JEDNOG UČENIKA: Vi ste sebična kučka, dajte mi novac (FOTO)
Njihovo dopisivanje počinje normalno, a onda je majka dečaka pobesnela, Foto: Index.hr

pa, hit!

UČITELJICI PLIVANJA STIGLE SRAMOTNE PORUKE MAJKE JEDNOG UČENIKA: Vi ste sebična kučka, dajte mi novac (FOTO)

Prepiska ovij dveju žena je obelodanjena kako bi svi videli sa kakvomosovom je imala posla

Objavljeno:

Devojka s juga Indije koja je odlučila besplatno da podučava decu da plivanju, mislila je da niko neće imati problem s tim. Sve dok joj se nije javila jedna samohrana majka koja ima specifičan pogled na svet.

Korisnica Reddita s korisničkim imenom u/pretent_its_witty objavila je skrinšotove svog dopisivanja s neimenovanom ženom, čiji je broj je u mobilnom zavela pod imenom "Teta" kojim se u Indiji označava osoba starija od vas.

Njihovo dopisivanje počinje normalno.

"Zdravo, vi ste žena koja podučava plivanje? Dobila sam broj od Sangheethe. Možete li podučavati mog sina?" pitala je žena, na što je devojka pristala.

"Rekla je da je ponudila da će da vam plati, ali podučavate besplatno. Je li to istina? Ne vam mogu platiti. Besplatno, ne? Ne mogu platiti, samohrana sam majka. Halo? Molim vas, odgovorite?? Halo?" navalila je žena.

foto: screenshot

"Hej, da, besplatno je. Sad sam u kancelariji. Ne mogu odmah da odgovorim", napisala je devojka.

"Vau, to je nepristojno. Želim da znam kad danas mogu da dovedem sina na bazen", nastavila je žena.

"Žao mi je, ali danas sam već javila svima da želim da plivam sama. Javiću vam porukom sledeći termin podučavanja. Verovatno za3 dana. Obično podučavam decu između 3 i 5 popodne", odgovorila joj je devojka.

"Možete li doći danas u 13h i podučavati ga? Od 13 do 15 je toplije nego od 15 do 17. Znam da ste fleksibilni. Možete li mi brže odgovarati?" nastavila je žena po svom.

"Ne mogu podučavati danas jer u 13 h radim. Već je prošlo 12h. Danas sam pod stresom i želim da se izduvam. Ne želim danas da podučavam, već sam svima javila. Javiću vam za sledeći put", napisala je devojka.

"To nije fer. Već sam mu rekla da će danas ići na plivanje. Dajte mi jedan dobar razlog zašto ne možete, inače će plakati", nastavila je žena.

"1. Ne podučavam danas. 2. Već sam otkazala, ne mogu javiti svima drugačije ovako kasno", napisala je devojka.

"Još bolje, možete podučavati samo njega. Ta derišta ionako dobijaju besplatne lekcije mesec dana. Morate nadoknaditi mom sinu", napisala je žena.

foto: screenshot

Molim? Ne mogu podučavati samo vašeg sina", odgovorila joj je devojka.

"Zašto ne? On je anksiozan, morate samog da ga podučavate", napisala je žena.

"Ja nisam sertifikovani trener. Ne želim biti odgovorna za sigurnost deteta s anksioznošću u bazenu koji je dubok duplo više od njegove visine. Mislim da treba da nađete nekog drugog", odgovorila je devojka.

"Kad kažem anksioznost, ne mislim baš tako. On jednostavno ne voli drugu decu. Samo ga podučavajte samog mesec dana. Nakon toga spojite ga s drugima. Oni su dobili više lekcija od njega, to nije fer. Počnite ga podučavati od sutra u 13, bolje je da izađete iz vode pre 15h da se niko ne razboli. Osim toga, on nema naočare za plivanje, pa ponesite par viška kako bi ih on koristio dok mu ja ne kupim nove", nabrajala je žena.

Devojka joj je rekla da ne može da pliva svakog dana, te ako danas ode da pliva, ne planira da ide sledeća dva dana ponovno, te da nema nameru nikog privatno da poduča.

"Vi ste takva sebična kuja. On je samo dete. Nemate li srca? Ja sam samohrana majka i već sam mu rekla da sutra ide na plivanje. Sutra u 13? Vidim da ste pročitali moje poruke. Baciu ga u bazen u 13, ako mu se nešto dogodi, vi ste krivi. Nema veze, verojatno ste očajna učiteljica. Zaista ste grozna i užasna osoba. Moj sin ovo nije zaslužio, ne znam čime sam ja to zaslužila. Zašto su svi tako sebični i nespremni pomoći? Imate fleksibilne termine. Radite manje od mene. Zarađujete više od mene. Te kuje su dovoljno bogate da mogu da priušte svojoj deci instruktora plivanja, ali ne, one žele samo besplatne stvari koje su potrebne mom sinu. Toliko ste privilegovani da vam ne treba novac. Jebeno odbijate novac koji ljudi žele da vam daju. Žele vam dati novac, a vama ne treba. Znate li koliko meni treba novac? Samohrana sam majka. Treba da uzmete njihov novac i date ga meni. Privilegovani ste, treba meni da ga date, treba mi više od vas. Ako nećete da podučavate mog sina, dajte mi novac. Odgovorite mi, vidim da čitate, kujo", pisala je besna žena, na što joj devojka nije odgovorila.

foto: screenshot

Ekipa na Redditu ne može da veruje kako je ovo dopisivanje eskaliralo.

"'Bacit ću ga u bazen u 13h, a ako mu se nešto dogodi vi ste krivi'. Majka godine", napisao je jedan komentator.

"I onda se čudimo što je dete anksiozno", dodao je drugi.

"Traži besplatne lekcije plivanja i svejedno nađe način kako biti kuja", napisao je treći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.