ZGROMIO JE 234 RUKE ZA SAT VREMENA, AMERIKANAC JE POBEGAO OD NJEGA, JAČI JE OD GORILE: Ovaj RUS je NEUNIŠTIV!
Ko je sledeći?, Foto: Printscreen/youtube

da li je ovo čovek ili tenk

ZGROMIO JE 234 RUKE ZA SAT VREMENA, AMERIKANAC JE POBEGAO OD NJEGA, JAČI JE OD GORILE: Ovaj RUS je NEUNIŠTIV!

Njegov jedini cilj je - da ostane nepobediv

Objavljeno:

On je iz Krivjeg Rita. Rus iz Ukrajine. 140 kilograma žive vage. 185 kilograma visine. Čovek sa najvećim bicepsima na planeti. Šampion u obaranju ruku. Ljudska gromada od koje pritivnici beže glavom bez obzira.

Njegov jedini cilj je - da ostane nepobediv.

Prošle godine Denis Ciplenkov je bio na turneji po Rusiji da bi popularisao ovaj sport. Obarao je ruke sa stotinama mladih snagatora koji su se ussili d amu stanu na crtu i... Ostao nepobediv.

Dobio je 234 meča za manje od sat vremena!

Akcija se zvala "Sam protiv svih". Jer, sam Denis može na plećima da nosi nekoliko snažanih ljudi... Uz planinu.

Voli da trenira u prirodi. Ali nije mu strano ni vežbanje u teretani. Strah je i trepet za protivnike koji učestalo beže od njega. Ne voli mnogo da priča, niti da da je intervjue. Zato pušta da drugi govore o njemu.

Devon Larat, kanadski šampion u obaranju ruku, izbegavao je duel sa Ciplenkom. Kad su ga pitali zašto nije hteo da se suoči sa njim, Larat je počeo da muca:

- Da vam kažem... Stvarno sam hteo da obaram ruke sa Denisom. Majke mi. Istina je da me on izazvao nekoliko puta. Istina je i da sam ga odbio. Imam 42 godine, nisam više u takmičarskoj formi. Radim snažno da bih se vratio u formu. Verujte mi kad vam kažem da će se taj meč desiti. Verujte da ću se suočiti sa njim čim budem spreman, jer ja nisam kukavica - izjavio je Larat, ali do tog meča još uvek nije došlo.

Na kraju, do meča je ipak došlo, pre mesec dana, i pogledajte kako se sve završilo:

On je svetski šampion u obaranju ruku i osvajač trofeja poput Nemirof svetskog kupa, Arnold klasika, Šampionata Rusije u obaranju ruku, kao i najvećeg turnira u ovom sportu - A1.

Stručnjaci kažu da mu nema ravnog i da ćemo teško dočekati dan kad će neko uspeti da ga pobedi.

Na internetu čak zbijaju i šale o njegovim potencijalnim protivnicima, o kojima možete više saznati ako pogledate fotku.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

HITLER, PAVELIĆ, KUKASTI KRST, BOMBE, BAKLJE Policija upala u tajno sedište navijača Dinama u Zagrebu: Ono što su tamo zatekli je JEZIVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.