BABA VANGINA PREDVIĐANJA ZA 2019. GODINU: Svet će pogoditi METEORIT I CUNAMI, a pokušaće i da ubiju PUTINA!
Baba Vanga, Foto: Wikipedia Commons

strašnO

BABA VANGINA PREDVIĐANJA ZA 2019. GODINU: Svet će pogoditi METEORIT I CUNAMI, a pokušaće i da ubiju PUTINA!

Baba Vanga je svoja predviđanja zapisala sve do 51. veka. Tada će, smatra, doći kraj sveta

Objavljeno:

Slepa proročica Baba Vanga, predvidela je uspon ISIL-a, veliki cunami 2004., Bregzit...Iako je umrla 1996. u 85. godini, svoja predviđanja dala je i za nadolazeću nam 2019. za koju kaže da će biti puna velikih obrta.

Vanga proriče kako će Zemlju pogoditi nekoliko velikih potresa, cunami će izbrisati delove Azije, evropska ekonomija će propasti, a Rusiju će pogoditi ogromni meteorit.

Proročica tvrdi i da će neko pokušati da ubije Putina, kao i da će Tramp oboleti od misteriozne bolesti koja će mu prouzrokovati probleme sa sluhom.

Prema baba Vanginim predviđanjima biće pokušan atentat na Putina
Prema baba Vanginim predviđanjima biće pokušan atentat na Putina foto: Reuter

Hoće li se išta od navedenog obistiniti saznaćemo vrlo brzo. Već je bilo nekoliko pokušaja atentata na Putina, a od misterioznih bolesti, kakva se predviđa Trumpu, ove godine obolijevale su američki diplomate u Kini i na Kubi.

Vanga tvrdi i da će neko iz Trampove porodice stradati u saobraćajnoj nesreći. Za cunami koji je predvidela u Aziji kaže da će najviše pogoditi Kinu, Japan, Indoneziju, ali i delove Aljaske.

Baba Vanga je svoja predviđanja zapisala sve do 51. veka. Tada će, smatra, doći kraj sveta.

Za nešto dalju budućnost predvidela je "Zlatno doba" od 2025. do 2028. godine upravo zbog "novog oblika energije" koji bi trebalo da bude pronađen na Veneri.

Od 2033. do 2045. će se otopiti polovi, a nivo mora će se podići. U međuvremenu će Muslimani zavladati Evropom.

Kloniranje će postati u daljoj budućnosti najučinkovitiji lek. Amerika će napasti Muslimanski Rim s oružjem koje će navodno zamrzavati protivnika, piše Mirror.

Između 2072. i 2086. će se vratiti komunizam.

Do kraja sveta, što će se prema Baba Vanginom predviđanju dogoditi 5079. godine će ljudska rasa uspeti da shvati kako funkcioniše putovanje kroz vreme, otkriće "tajne meseca", civilizacija će se kasnije potpuno uništiti i ljudi će živeti kao zveri dok ne nastane nova religija. Negde oko 44. sveka ćemo se prilagoditi vanzemaljcima, postati besmrtni i pričati s Bogom.

BONUS VIDEO: POSLE OVOG SNIMKA PONOVO ĆETE SLASNO JESTI ŠARGAREPU! Panda to sa takvim uživanjem radi, da će vam krenuti voda na usta! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.