IDEM, TATA ME PUSTIO I ŽELEO JE DA I ON IDE SA MNOM: Nevin mladić (16) osvojio kartu za OSTRVO BLUDA!
Roditelji su mu dali dopuštenje za odlazak na Sex Island holiday, Foto: Profimedia

tata ga edukovao

IDEM, TATA ME PUSTIO I ŽELEO JE DA I ON IDE SA MNOM: Nevin mladić (16) osvojio kartu za OSTRVO BLUDA!

Srećni Brajan poreklom je iz Čilea, živi s roditeljima u Njujorku, a kako bi učestvovao u takmičenju, iskoristio je podatke s tatine kreditne kartice bez da mu je to spomenuo

Objavljeno:

Dečak Brajan (16) osvojio je karte za Ostrvo orgija, a kako bi učestvovao u takmičenju, iskoristio je podatke s tatine kreditne kartice bez da mu je to spomenuo.

Pobednik takmičenja za besplatnu ulaznicu za tzv. Sex Island holiday je 16-godišnji devac Brajan. Reč je o kontroverznom događaju koji traje četiri dana, odigrava se na karipskom ostrvu, a muškarcu koji kupi kartu u vrednosti od 4600 funti (oko 38.000 kuna) garantuje neograničen seks s najmanje dve devojke.

U ovom slučaju, kompanija koja stoji iza svega organizovala je nagradno takmičenje i zajamčila da će srećniku pokriti sve troškove.

Srećni Brajan poreklom je iz Čilea, živi s roditeljima u Njujorku.

Roditelji su mu dali dopuštenje za odlazak na zabavu ...

- Kupio sam futrolu za mobilni i torbicu za 60 dolara. Nakon što sam video snimke sa Sex Islanda želio sam da budem tamo, ali nisam ni sanjao da ću dobiti nagradu. Kad su mi poslali e-mail o nagradi, nisam mogao verovati, kaže Brajan.

Napominje i da su se roditelji ljutili na njega kad im je rekao što je učinio, ali otac je na kraju popustio. Iako mu je majka i dalje protiv, Brajan je u utorak krenuo na mesto događanja, u Trinidad i Tobago, piše The Sun.

Tamo će, zajedno s još 50 muškaraca koji su platili put i ulaznice, biti s mnoštvom devojaka na luksuznom brodu.

- Ne mogu da spavam, jedva čekam da dođem tamo. Želim voditi ljubav prvi put u životu. U ovim godinama, gubitak nevinosti jako mi je važan. Pokušao sam da nađem devojke na Tinderu, ali nikad se nisam imao hrabrosti naći s njima jer nisam verovao da su na fotografijama s profila zaista one, kaže Brajan koji je, kako tvrdi, u školi poljubio prijateljicu, ali ona s njim nije htela više ništa.

Brajanova majka s njim ne razgovara otkad joj je rekao da je dobio kartu za Sex Island. Otac je želeo da ide s njim, ali organizatori mu nisu dopustili.

- Poučio me o seksu i rekao da budem pažljiv zbog polnih bolesti, rekao je tinejdžer.

Zubar Rajan iz Njujorka, koji je nedavno uživao na Sex Islandu, tvrdi kako svaki muškarac može izabrati dve devojke koje su s njim sve vreme i ispunjavaju mu sve seksualne želje. Tvrdi i da su droge besplatne za sve, a da je dopušteno i učestvovanje u grupnom seksu s 15 devojaka i to na sat vremena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.